TASKK Baskani Ali Düsmez Yalova'da Spor Camiasiyla Bulustu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Icra Kurulu ve Amatör Islerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Baskani Ali Düsmez Yalova’da spor camiasiyla bir araya geldi.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), kentteki bir restoranda yemek programi düzenledi.

Burada konusan TASKK Baskani Ali Düsmez, “81 ilde variz. Siyasette ve baska hiçbir STK’da olmayan bir kurum Türkiye Amatör Spor Kulüpleri. Ben baskani olarak arkadaslarimla birlikte yaptigimiz bu isten gurur duyuyorum. Çünkü siyaset üstü bir kurum, onu da özellikle vurgulayayim” dedi.

Düsmez, spora katkilarindan dolayi da Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk’a tesekkür etti. Tutuk ise spora her zaman destek olduklarini belirterek söyle konustu:

“Ben de bir milli sporcuyum, ben de spor camiasi içindeyim. Amatör sporlara gerçekten çok önem veriyorum. Bu önem verdigimizin bir göstergesi de belki Yalovaspor’a çiktigimiz sahiplik. Süper Amatör’den alip da amacimiz BAL ligine çikartip, profesyonel lige çikartma kararliligimiz gösteriyor olabilir. Belediyemiz imkânlari da halinde tüm amatör spor kulüplerimize esit destegi sagliyoruz. Spor tesislerinin güçlenmesi için ayni veya nakli yardimlarimizla destegimizi sagliyoruz. Bunlarin arttirilacagini da buradan söz veriyorum. Çünkü gençlerimizin sporu yönlendirilmesi, belediyelerinde asli görevi. Sporla yetisen, sporla büyüyen çocuklarin ahlaki da, fizigi de, zekasi da baska bir seviyelere geliyor. Bunun da önemini biliyoruz. Degerli Genel Baskanimin uzun yillardir yaptigi çalismalarda da Amatör Spor Kulüplerinin nerelere geldigini biliyoruz. Kendilerine basta binamiz olmak üzere degerli spor camiasina katkilarindan dolayi da tesekkür ediyorum.”

Konusmalarin ardindan Tutuk ve Düsmez birbirlerine karsilikli hediye takdiminde bulundu.

Etkinlige Yalova Gençlik ve Spor Il Müdürü Salih Kiliç, Yalova Ziraat Odasi Baskani Saban Besli, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Necati Erbul, Yalova Minibüsçüler Odasi Erhan Bas ve spor camiasini önemli isimleri katildi.

Kaynak: İHA