P. Karsiyaka, Avrupa'da Yine Kayip

FIBA Sampiyonlar Ligi’nde Israil ekibi Hapoel Jerusalem’e 83-74 kaybeden P. Karsiyaka, Son 16 Turu K Grubu’ndaki ikinci maçinda da galibiyetle tanismayi basaramadi.

P. Karsiyaka, FIBA Sampiyonlar Ligi Son 16 Turu K Grubu ikinci maçinda Israil ekibi, ekibi Hapoel Jerusalem ile karsi karsiya geldi. Israil’deki savas nedeniyle Sirbistan’in baskenti Belgrad’da oynanan müsabakayi yesil-kirmizili ekip, 83-74 kaybetti. Bu sonuçla P. Karsiyaka, gruptaki ikinci maçinda da galibiyetle tanismayi basaramadi.

Karsilasmaya dair açiklamalarda bulunan P. Karsiyaka Basantrenörü Ufuk Sarica, “Rakibimizi kutluyorum, çok atletik bir takima sahipler ve çok sert oynadilar. Biz de iyi oynadik aslinda ama ilk yarida özellikle defansta tereddüt ederek oynadik ve çok fazla hata yaptik. Ancak ikinci yarida onlari durdurmayi basardik ve sert defansla maçi yakaladik. Son çeyrekte farki bire düsürdük, kazanabilecek yere getirdik. Maçin ikinci yarisinda defansta elimizden gelen bütün mücadeleyi verdik ancak yetmedi. Önümüzde grubumuzda oynayacagimiz 4 maç daha var. Her seyi yapabilecek bir takimiz. Sonuna kadar mücadele edip ilk ikide yer almak için mücadele edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA