Nazilli Belediyespor Voleybol Takimi Play-Off'larda

Nazilli Belediyespor Voleybol Takimi ligin son maçinda Nazilli Kapali Spor Salonu’nda oynanan karsilasmada Arkas Spor Kulübü’nü 3-0 maglup etti.



Maça ilk seti büyük bir çekismeye sahne olurken filenin efeleri ilk seti 25-23 önde tamamladi. 2. seti de 25-18’lik skorla önde bitirdi. Nazillili voleybolseverlerin destegi ile son sette fileden 25-18’lik skorla üstünlügü yakalayan siyah inciler filede durumu 3-0 ‘a getirdi ve fileden mutlu ayrilan taraf oldu.

Normal sezonu 16 maçta aldigi 15 galibiyet ile 2. sirada tamamlayip 1. lige yükselme maçlari oynama hakki elde eden Nazilli Belediyespor Voleybol Takimi’nin Arkasspor ile oynadigi son maçinda tribündeki yerini alan Nazilli Belediye baskani Kürsat Engin Özcan galibiyeti doyasiya kutladi. "O kupa Nazilli’ye gelecek diyen" Baskan Özcan, "Galibiyet için tüm oyunculari ve teknik ekibi kutlarken. Fair play çerçevesinde Nazilli ve deplasmanda oynadiginiz maçlarda bizleri çok güzel temsil ettiniz. Insallah da ilk etapta 20 ve 22 Subat tarihlerinde Karaman’da oynanacak maçlarda bizlerin yüzünü güldürür ve Osmaniye’deki final maçlari sonrasinda kupayi Nazilli’ye getireceksiniz. Emegi geçen herkese çok tesekkür ederim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA