Manisa BBSK Sultanlari Sampiyon Ünvaniyla Play-Off'lara Gidiyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2.Liginin 21. haftasinda Karsiyaka Medicalpoint’i evinde agirlayan Manisa Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi müsabakadan 3-1 galip ayrildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadinlar 2.Ligi 6.grupta haftalardir liderligini koruyan Manisa Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi 21. hafta maçinda Karsiyaka Medicalpoint’i evinde agirladi. Tarik Almis Spor Salonu’nda oynanan müsabakayi, Manisa Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Memis ve Orhan Hasim Elmali, Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügüne bagli daire baskanlari ve voleybolseverler takip etti.

Büyüksehir’in Sultanlari maça, Döndü Ulusoy, Selinay Akçin, Sevinç Özgüler, Göksu Göçmen, Sude Gönültas, Rabia Martinoviç Özsahan ve Simay Orgun ile basladi.

Ilk sette hücum hattini iyi kullanan yesil beyazli ekip seti 25-10 aldi. Büyüksehir’in Sultanlari çekismeli geçen ikinci seti ise 25-23’lük skorla kaybetti. Genç ve tecrübeli isimlerin basarili performanslariyla üçüncü sette ivme kazanan yesil beyazli ekip seti 25-10 kazandi. Son sette ise iyi savunma yapan ve ard arda aldigi sayilarla rakibini oyundan düsüren ekip 25-14’lük sayiyla maçtan 3-1 galip ayrildi. Maç sonunda Manisa Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Güzgülü ve BBSK Yönetim Kurulu üyeleri sporculari ve teknik heyeti tebrik ederek basarilar diledi.

Davullu zurnali sampiyonluk kutlamasi

Altyapidan yetisen oyuncularin yanina tecrübeli isimleri katan Manisa Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, geçtigimiz sezon bölgesel ligde sampiyonluk yasamasinin ardindan 1.Lig hedefi dogrultusunda da play-off’lara kalarak ilk adimi basariyla tamamladi. Sezon basindan bu yana mücadele ettigi 6. grupta sadece 1 maglubiyet yasayan ve grupta lider olarak play-off’a katilma basarisi gösteren yesil beyazlilar maç sonunda grup sampiyonluklarini davul zurna esliginde halay çekerek kutladi.

“Sampiyonlugumuz Manisa’miza armagan olsun”

Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memis, “Sezon basindan bu yana altyapidan yetistirdigimiz oyuncular ve kadromuza kattigimiz tecrübeli isimlerle iyi bir uyum süreci geçirerek tek maglubiyetle grupta lider olarak play-off’lara katilma basarisini gösterdik. Tempomuzu ve kazanma coskumuzu hiçbir zaman kaybetmeden hedefimize emin adimlarla ilerledik. Büyük bir gurur yasiyoruz. Sonuna kadar hak ettigimiz bir sampiyonluk oldugunu düsünüyorum ve en önemlisi de bunu kendi evimizde kutlamak bize nasip oldu. Insallah play-off maçlarimizi da basariyla atlatarak 1. Lig’de Manisa’mizi temsil ederek bizlere en büyük destek saglayan Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ü gururlandiririz. Tüm bunlarin yani sira bizleri hiçbir maçimizda yalniz birakmayan, arkamizda itici güç olan, salonlarimizi doldurarak coskuyla takimimizi destekleyen tüm taraftarlarimiza çok tesekkür ederiz. Bu sampiyonlugumuz Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün ve tüm Manisa’miza armagan olsun” dedi.

Kaynak: İHA