Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Galibiyet Serisi Yakalayabilirsek Çok Avantajli Duruma Geçebiliriz'

Ligde her maçin zor oldugunu vurgulayan Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Galibiyet serisi yakalayabilirsek çok avantajli duruma geçebiliriz. Bu ligde hiçbir maçin neti ve garantisi yok. Dolayisiyla maçlar çok zor, o gün maça iyi hazirlanan ve iyi konsantre olan maçi kazaniyor" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasinda Bodrum FK, cumartesi günü saat 13.30’da deplasmanda Ümraniyespor ile kozlarini paylasacak. Yaliçiftlik Ismail Altindag Tesisleri’nde bu karsilasmanin hazirliklarini sürdüren yesil-beyazli ekipte, sakatliklari bulunan kaleci Diogo Sousa, Cenk Sen ve sari kart cezalisi Celustka Ümraniyespor karsisinda forma giyemeyecek. Sakatligi bulunan Ali Aytemur’un ise durumunun maç günü netlik kazanacagi belirtildi. Ligde play-off hattinda 35 puanla 4. sirada bulunan Bodrum FK, zirve yarisina ortak olmak için galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Antrenmanda Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir ile oyunculardan Mustafa Erdilman basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Ismet Tasdemir: "Galibiyet serisi yakalarsak avantajli duruma geçebiliriz"

Ligde son maçta önemli bir galibiyet aldiklarini söyleyen Ismet Tasdemir, "Galibiyet serisi yakalayabilirsek çok avantajli duruma geçebiliriz. Bu ligde hiçbir maçin neti ve garantisi yok. Dolayisiyla maçlar çok zor, o gün maça iyi hazirlanan ve iyi konsantre olan maçi kazaniyor. Bunu da biz çok yasadik. Bulundugumuz nokta su an bizim için iyi ve geriye dönüp bakmayacagiz. Geçmiste yasadigimiz talihsiz puan kayiplarina takili kalmayacagiz. Çünkü futbol bu her sey olabiliyor. Önümüze bakacagiz, son haftada önemli ve kritik galibiyet aldik onu devam ettirmek istiyoruz. Bu hafta karsimizda oynadigi oyunla bulundugu yerin karsiligi olmayan bir takimla oynayacagiz çünkü iyi oynuyorlar. Ümraniyespor takimi bu ligin iyi ekiplerinden bir tanesi, zor bir maç bizi bekliyor ama bizimde arti yönlerimiz var bunlari sahaya çikarttigimiz zaman farkimiz ortaya çikiyor. Kalecimiz Diogo’dan son maçtaki sakatligi nedeniyle 4-5 hafta uzak kalacagiz ama Bahrican var ve yeni aldigimiz Kerem var. Futbolda herkes kendisine sans gelecegi ani bekler. Bu anda Bahrican ve Kerem için o anlardan bir tanesi olabilir. Ikisinin bunun altindan kalkacagini düsünüyorum. Diogo geldiginden beri her türlü bize katkilariyla çok fark olusturan bir oyuncumuzdu" diye konustu.

Takimin yeni genç futbolcularindan Mustafa Erdilman ise, "Buraya geldigim için çok mutluyum. Takim için, kendim ve gelecegim için çok çalisacagim. Burada harika bir aile ortami var. Önümüzde uzun bir süreç var. Herkesten daha çok Süper Lig’e çikmayi istiyoruz. Önümüzdeki Ümraniyespor maçi için çok çalisiyoruz. Insallah kazanan taraf biz oluruz ve yolumuza devam ederiz. Bir an önce 11 formasini alip Süper Lig yolunda takimima katki saglamak istiyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA