Halilcan Dogan Turgutluspor'da

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor, 23 Elazig FK’den tecrübeli defans oyuncusu Halilcan Dogan’i kadrosuna katti. Imza töreninde konusan Dogan, “Hedefleri olan bir camiaya geldim. Buraya geldigimde, ne kadar dogru bir karar verdigimi anladim. Bu formayi giyecegim için heyecanliyim.” dedi.

Turgutluspor, son olarak 23 Elazig FK formasi giyen 24 yasindaki defans oyuncusu Halilcan Dogan ile sözlesme imzaladi. Turgutluspor Tesislerinde gerçeklesen imza törenine Kulüp Baskani Gökhan Akin ve Yönetim Kurulu üyeleri katildi.

Imza töreninde konusan yeni transfer Halilcan Dogan, “Kariyerim ve hedeflerim için yeni bir adim atiyorum. Hedefleri olan bir camiaya geldim. Buraya geldigimde, ne kadar dogru bir karar verdigimi anladim. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Çok çalisip takimima en üst düzeyde katkiyi vermek istiyorum. Turgutluspor’un basarisi ve bana güvenen ve inanan herkesi mutlu etmek için takim arkadaslarimla birlikte canla basla çalisacagim. Anlasma her iki tarafa da hayirli ve ugurlu olsun.” dedi.



Gökhan Akin: “Halilcan Dogan’in basarili bir oyuncu”

Halilcan Dogan’in tecrübeli bir oyuncu oldugunu ve takimin gücüne güç katacagini belirten Kulüp Baskani Gökhan Akin, “Halilcan Dogan, ligin ilk yarisinda 23 Elazig FK’de iyi bir performans sergilemis ve tecrübeli bir oyuncu. Halilcan’in kulübümüze en iyi sekilde hizmet edecegine ve gücümüze güç katacagina inaniyoruz. Halilcan’a Turgutluspor formamiz altinda büyük basarilar diliyoruz.” seklinde konustu.



Halilcan Dogan kimdir?

Turgutluspor’un yeni transferi Halilcan Dogan, 11 Subat 1999 yilinda Istanbul’da dünyaya geldi. Futbola Gazi Mahallesispor altyapisinda baslayan 24 yasindaki defans oyuncusu sirasiyla Ikitelli, Besiktas, VAVacars Fatih Karagümrük, Baskent Safak Spor FK, Osmaniyespor FK ve 23 Elazig FK formalari giydi. 2020 yilinda Baskent Safak Spor FK’de profesyonel olan Halilcan Dogan, kariyerinde 2. Lig, 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupasi maçlarinda toplam 64 maça çikarken, 6 gol kaydetti.

Kaynak: İHA