Galatasaray 12 Yil Sonra Samsun'da

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Samsunspor ile yapacagi maç için Çarsamba Havalimani’na geldi. Galatasaray, Samsun’a en son 12 sene önce gelmisti.

Samsunspor ile Galatasaray Trendyol Süper Lig’in 24. haftasinda 19 Mayis Stadyumu’nda yarin karsilasacak. Galatasaray kafilesini tasiyan özel uçak, maçtan 1 gün önce Istanbul’dan havalanarak Samsun-Çarsamba Havalimani’na indi. Galatasarayli oyunculari ve teknik heyeti havalimaninda sari-kirmizili taraftarlar çiçeklerle karsiladi.

Galatasaray kafilesinde Teknik Direktör Okan Buruk’un yani sira futbolcular Mauro Icardi, Fernando Muslera, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoglu, Dries Martens ve Wilfried Zaha gibi isimler de yer aldi. Futbolcular ve teknik heyet kendilerine takdim edilen çiçekleri kabul ederken, taraftarlar ile fotograf çektirip, imza verdi. Havalimanindaki karsilamanin ardindan takim otobüsüne binen kafile, konaklayacaklari otele dogru yola çikti.

2 Subat Cuma günü saat 20.00’de 19 Mayis Stadyumu’nda oynanacak karsilasmayi Tugay Kaan Numanoglu, Aleks Tasçioglu ve Mustafa Sönmez hakem üçlüsü yönetecek.

Kaynak: İHA