Erzurumspor'da Hedef Mutlak 3 Puan

Trendyol 1. Lig takimlarindan Erzurumspor FK, hafta sonu karsilasacagi Astor Enerji Sanliurfaspor maçi hazirliklarini sürdürüyor.

Geçtigimiz hafta deplasmanda karsilastigi Manisaspor karsisinda 2-0’lik net bir skorla galip gelen Erzurumspor, hafta sonu oynayacagi Astor Enerji Sanliurfaspor maçi için kendi tesislerinde çalismalarini devam ettiriyor. Ligde aldigi 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 maglubiyetle puan cetvelinin 12. sirasinda yer alan mavi-beyazli takim için Astor Enerji Sanliurfaspor maçi büyük bir önem tasiyor. Rakip fileleri 20 kez havalandiran ve kendi kalesinde de 20 gol gören Erzurumspor 23 puana sahip. 4 Subat 2024 tarihinde saat 13:30’da Erzurumspor’un rakibi olacak olan Astor Enerji Sanliurfaspor ise 19 puan ile ligin 15. sirasinda yer aliyor ve küme düsmeme mücadelesi veriyor.

Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki Erzurumspor, mutlak üç puan parolasiyla Sanliurfa’ya bilenirken, futbolcularin hirsli ve moralli olduklari gözlerden kaçmadi. Mavi-beyazlilar, Kazim Karabekir Stadi’nda yaptigi çift kale maçiyla Pazar gün oynayacagi Sanliurfa mü sabakasinin provasini yapti. Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularina Pazar günkü mücadelede yapmalari gerekenleri tek tek anlatti.

Kaynak: İHA