Emirhan Topçu Açiklamasi 'Ne Olursa Olsun Içeride De Disarida Da Sadece 3 Puan Için Sahaya Çikacagiz'

Çaykur Rizespor’un basarili savunma oyuncusu Emirhan Topçu, “Ne olursa olsun içeride de disarida da sadece 3 puan için sahaya çikacagiz” dedi.

Trendyol Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, 3 Subat Cumartesi günü saat 13.30’da sahasinda oynayacagi Konyaspor maçinin hazirliklarini bugün yapilan antrenmanla sürdürdü. Karadeniz ekibinin 23 yasindaki savunmacisi Emirhan Topçu, antrenman öncesinde basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

“Su an iyiyiz, toparladik”

Konyaspor maçina hazirlandiklarini ifade eden Emirhan Topçu, “Ben senelerdir buradayim. Neredeyse 7. senem oluyor. Ben ilk defa bu kadar genç olup ilk defa da bu kadar çalistigini gördüm. Burada kesinlikle hoca etkisi var. Takimda da herkes birbiriyle yaslari esit ve yakin oldugundan herkes forma sansini istiyor. Herkese forma sansi geliyor. Bu yüzden bir çekisme, bir rekabet oldugu için herkes ayakta da durabiliyor. Bu yogun tempoyu atlattik. Bir aylik yogun bir tempo vardi. Gerçekten yorucu bir tempoydu. Çünkü neredeyse 25 günde 7 maç oynadik. Su an bu maçtan sonra haftada bir maçlarina dönecegiz. Su an iyiyiz, toparladik. Konyaspor maçina haziriz” ifadelerini kullandi.

“Ne olursa olsun içeride de disarida da sadece 3 puan için sahaya çikacagiz”

Iç sahada ve deplasmanda oynanacak olan her maça 3 puan almak için çikacaklarini belirten Topçu, “Alanyaspor maçini kaybetme sebebi hakemler olabilir. Karagümrük maçinin kaybetme sebebi hakem degil bizim oyunumuzdu. Maç berabere bitseydi verilen kararlar bize maçi kaybettirebilirdi. Bence istedigimizi veremedik. Bu saatten sonra bir çikis yapmamiz lazim. Içeride ben gerçekten iyi futbol oynadigimizi düsünüyorum. Içeri gelen rakiplerin gerçekten bizden korktugunu düsünüyorum. Konyaspor da ayni sekilde zor bir takim. Puanlara ihtiyaci var. Bizim hedefimiz, hedeflerimiz daha büyük. Bizim daha çok ihtiyacimiz var. Bu yüzden biz ne olursa olsun içeride de disarida da sadece 3 puan için sahaya çikacagiz" ifadelerini kullandi.

"Milli takima gitmeyi ve Rizespor’dan sonra direkt Avrupa’ya gitmeyi istiyorum"

Kendi hedeflerinden de bahseden Emirhan Topçu, "Genel olarak benim iki tane hedefim var. Ilki gerçekten milli takima gitmek. Çok fazla istiyorum milli takima gitmeyi. Ikinci olarak Rizespor’dan sonra direkt Avrupa’ya gitmek istiyorum. Su an gerçekten hedefimiz ve hedeflerimiz dedigim olaya daha çok konsantreyim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA