Aydinli Genç Boksörler Türkiye Sampiyonasi'nda Zirveye Çikti

İçel’de düzenlenen Naci Oral Genç Erkekler ve Kadinlar Türkiye Ferdi Boks Sampiyonasi’na damga vuran, Aydinli Milli sporcular, sampiyonadan basarilarla döndü.



Naci Oral Genç Erkekler ve Kadinlar Türkiye Ferdi Boks Sampiyonasi, İçel’in ev sahipliginde gerçeklestirildi.

63 ilden toplamda 727 sporcunun katildigi turnuvada, Aydinli sporcular dikkatleri üzerine çekti. Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Milli Takim Boks Antrenörü Yavuz Kiliç’in önderliginde yetisen milli boksörlerden 60 kilogramda Ibrahim Alp Bakir üçüncü kez, 51 kilogramda ise Tevfik Akkas ikinci kez Türkiye sampiyonu oldu. Sampiyonaya damga vuran Aydinli genç boksörler, elde ettikleri basari ile sadece bireysel bir zafer elde etmekle kalmayip, ayni zamanda Aydin’i boks arenasinda basariyla temsil etmenin onurunu yasatti.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada "Muhtesem performansiniz ve elde ettiginiz Türkiye Sampiyonluklariyla Aydin’in gururu olan ve bu zaferle sadece kendilerini degil, ayni zamanda Aydin’i da en iyi sekilde temsil eden sporcularimizi tebrik eder basarilarinin devamini dileriz" ifadeleri yer aldi.

Kaynak: İHA