Manisa FK John Mary Ile Anlasti

Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli golcü John Mary’i kadrosuna katti.

Manisa FK, son olarak Çaykur Rizespor formasi giyen golcü oyuncu John Mary ile sezon sonuna kadar anlasma sagladi. Imza törenine Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan katildi.

Imza töreninde konusan kulübün yeni transfer John Mary, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerini biliyorum. Buraya basarili olmak için geldim. Gollerimle takimima en yüksek katkiyi vermek istiyorum. Çok çalisip sezon sonunda hedefimiz olan Süper Lig’e ulasacagimiza inaniyorum” ifadelerini kullandi.

John Mary’nin geçtigimiz sezon Trendyol 1. Lig’de sergiledigi performansa dikkat çeken Baskan Mevlüt Aktan, “John Mary, geçtigimiz sezon Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor takiminin en önemli oyuncularindan biriydi. Ayni katkiyi Manisa Futbol Kulübümüze de verecegine inaniyoruz. Takimimiza önemli bir güç katacak. John Mary’i kadromuza kattigimiz için mutluyuz” diye konustu.



John Mary kimdir?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi John Mary, 9 Mart 1993 yilinda dünyaya geldi. Futbol hayatina Kamerun’da baslayan Mary, sirasiyla FK Vojvodina, Rudar, Meizhou Hakka, Shenzhen, Fukuoka ve Al Shabab takimlarinda forma giydi. 2022-2023 sezonunda Çaykur Rizespor’a transfer olarak ülkemize gelen 30 yasindaki oyuncu, Karadeniz ekibiyle 1. Lig sampiyonlugu yasadi ve Süper Lig’e yükseldi. 2023-2024 sezonuna da Çaykur Rizespor formasiyla baslayan Kamerunlu golcü, kariyerinde 184 resmi maça çikti ve 100 gol kaydetti.

Kaynak: İHA