Altay'in Yeni Baskani Süleyman Özkaral Oldu

Altay Spor Kulübü Baskani Murat Pervane, çesitli sebeplerden dolayi baskanlik görevini Süleyman Özkaral’a biraktigini açikladi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’da sular durulmuyor. Yaklasik 2 ay önce gerçeklesen olaganüstü kongrede tek aday olarak seçime giren Murat Pervane, siyah-beyazli ekibin yeni baskani olmustu. Pervane bugün gerçeklestirdigi açiklama ile baskanlik görevini Süleyman Özkaral’a biraktigini duyurdu. Yaklasik 2 ay görevde kalan Pervane’nin açiklamasi ise su sekilde:

"Büyük bir gurur ve sorumlulukla yürüttügüm Altay Spor Kulübü Baskanligi görevimde, sizlerin sevgisi ve destekleriyle birçok ani ve son dönemdeki basarilarimiza taniklik etmek benim için büyük bir onurdu. Ancak, isim geregi siklasan yurtdisi seyahatleri ve artan is yogunlugu nedeniyle, kulübümüzün daha saglikli ve etkin bir yönetimine odaklanabilme adina bu zorlu karari almak durumundayim.

Bu baglamda, Altay Spor Kulübü Baskanligi görevini, gelecekteki daha büyük basarilar ve yüksek standartli bir yönetim için gerekli olan özenle devretme karari aldim. Bu önemli görevi devralacak ismi Yönetim Kurulumuz ile birlikte gerçeklestirdigimiz istisare sonucunda , uzun yillardir kulübümüze emek veren Süleyman Özkaral’a devredilmesi kararini almis bulunmaktayiz. Kendisinin bu görevde basariyla yerine getirecegine olan inancim tamdir. Altay Spor Kulübü’nün önümüzdeki dönemde daha parlak günler yasayacagina olan güvenimle, Süleyman Özkaral’a destek olacak tüm camiamiza tesekkür ederim.

Gerek yönetici gerek taraftar ama her zaman Altay’a gönül vermis bir nefer olarak çalismaya devam edecegim. Bu süreçte yanimda olan, kulübümüze ve bana destek veren herkese en içten sükranlarimi sunar, Altay Spor Kulübü’nün daha da büyüyecegi, basarilarina yeni zaferler ekleyecegi günleri sabirsizlikla bekledigimi belirtirim."

Kaynak: İHA