Alapli Belediye Spor TFF Bal Li?gi?ni?n En Golcü Takimi Oldu

TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’da sampiyonluk mücadelesi veren Alapli Belediye spor grup içinde 35 golle en golcü takim unvanina sahip.

Zonguldak’in Alapli Belediyespor ekip ilk kez yer aldigi TFF Bölgesel Amatör Ligde ilk yaridaki 13 maçlik seriyi 7 Galibiyet, 3 Beraberlik ve 3 Maglubiyetle tamamlamisti. Rakip filelere 35 gol atan Alapli Temsilcisi 6.Grup ilk yarinin son maçi olan 13. hafta maçinda kendi saha ve seyirci önünde Eskisehir Demirspor’u 5-0 gibi farkli skorla maglup ederek en golcü takimi ile ilk yariyi 24 puanla kapatti.

Alapli Belediyespor Kulüp Baskani Nuri Tekin yakaladiklari bu basarili tablonun gurur verici olduguna vurgu yaparken, " Hem kulübümüz hem de Alapli Ilçemiz adina yasadigimiz bu güzel görüntünün devam etmesi en büyük dilegimiz. Bu kapsamda tribünlerden destek veren herkese tesekkür ediyorum, bize müthis bir moral-motivasyon katmaktalar " diye konustu.

TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’da sampiyonluk mücadelesi veren Alapli Belediyespor, sezonun ilk yarisini 13 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi alirken, attigi 35 gole karsilik kalesinde ise 16 gol gördü. Ve ilk yariyi 24 puanla 5.sirada kapatti.

Kaynak: İHA