Sahinbey Ampute Futbol Takimi'ndan Net Skor 3-1

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi kendi evinde oynadigi karsilasmada Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol Takimi’ni 3-1 maglup ederek ligdeki çikisini sürdürdü.

Ligdeki çikisini aldigi galibiyetlerle sürdüren Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, kendi evinde Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol Takimi ile karsi karsiya geldi. Oldukça zorlu ve çekismeli geçen karsilasmanin ilk yarisi 2-0 Sahinbey Ampute Futbol Takiminin üstünlügü ile tamamlandi. Ikinci yarida da rakibine göre üstün bir oyun ortaya koyan Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol rakip filelere gönderdigi 1 golle karsilasmayi 3-1 kazanmasini bildi.

“Sampiyonluga dogru ilerliyoruz”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Cuma Güzel, iyi bir oyunla rakip karsisinda galip geldiklerini belirterek, “Ilk yarinin son maçlari, Önümüzde TSK maçimiz kaldi. TSK maçi sonrasi ilk yariyi tamamlamis olacagiz. Sahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takimi olarak sezon basinda hedefimizi sampiyonluk olarak belirledik. Onursal Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nun verdigi desteklerle sampiyonluk yolunda adim adim ilerliyoruz. Kendi evimizde Trabzon’un Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol Takimi’ni agirladik ve bu karsilasmadan 3-1 galip ayrildik. Ortaya konan centilmence mücadeleden dolayi her iki takiminda teknik ekibini ve oyuncularini kutluyorum. Bizi yalniz birakmayan taraftarlarimiza da ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

“Baskanlarima tesekkür ediyorum”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Fatih Karakus sampiyonluk yolunda ilerlediklerini belirterek, “Ortaya konan oyundan ve alinan galibiyetten dolayi tüm oyuncularimi kutluyorum. Sampiyonluk için oynayan bir ekibiz. Allah’in izniyle sezon sonunda sampiyonluk ipini gögüslemek istiyoruz. Bu yolda bizleri yalniz birakmayan ve her zaman yanimizda olan Onursal Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na ve Kulüp Baskanimiz Cuma Güzel’e tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA