Recep Uçar Açiklamasi 'Finalleri Yapabilsek Farkli Olacak'

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Sivasspor maçinin ardindan, "Finalleri yapabilsek farkli olacak" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasinda Kayserispor sahasinda Sivasspor’a 3-1 maglup oldu. Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, net pozisyonlar yakaladiklarini ancak finalleri yapamadiklarini söyledi.

Alinan maglubiyet nedeniyle üzgün olduklarini kaydeden Uçar, "Aradan sonra evimizde oynayacagimiz ilk maç Sivas maçi. Tabii mutlak mutlak galibiyet parolasiyla hazirlanmistik. Rakibimizde bir teknik adam degisikligi olmustu. Bu sene bizim yeni teknik adamla çiktigimiz besinci maç. Bunlarin hepsi ayri motivasyon getiriyor rakip takima. Maça baktigimizda ilk yari aslinda topa sahip olan taraf bizdik, rakibin önemli silahi geçislerdi. Nitekim ilk geçis pozisyonda yaptigimiz bireysel hatalar ve sanssiz bir sekilde kendi kalemize attigimiz gole geriye düstügümüz maç. Karsilik verdik, devreye girdik. Ikinci yaridaki oyunla aslinda daha az pozisyon verdigimiz, memnun oldugum bölüm. Girdigimiz net pozisyonlar var. Finalleri yapabilsek farkli olacak. Rakibimiz kaliteli oyunculardan olusuyor. Atamadigimiz pozisyonlar neticesinde savunma arkasina atilan toplarla agir cezalandiriliyoruz. Üzgünüm maglup olduk, kendi evimizde. Sunu net söyleyebilirim ki bu takim nasil bundan çok kisa bir zaman önce 7 maçlik periyotta 6 galibiyet 1 beraberlik alarak ciddi basarilar elde ettiyse bu iki maglubiyetin üstesinden de gelecektir. En basta ben almamiz gereken dersleri alacagiz, oyuncularimizla Karagümrük maçina en iyi sekilde hazirlanmaya baslayacagiz. Rakibimizi tebrik ediyorum, bundan sonraki maçlarda basarilar diliyorum" dedi.

Maçin sonuna verilen 6 dakikalik uzatmayi az bulan Uçar, "Bugüne kadar son 5 maçta hakemlerle alakali konusmadim, yine konusmayacagim. Bu bir sitem degil, ögrenmek istiyorum. Bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Oyunun ikinci yarisinda Cardoso’nun parmaginin çiktigi bölümde oyun 2 buçuk dakika durdu, VAR’a giden penalti pozisyonunda 4 dakika durdu. Degisiklikler var, baska pozisyonlar var. Hocamiz 6 dakikayi nasil hesapladi? Buna siginmiyorum, bundan dolayi maglup olduk demiyorum. Bana bilgilendirme yaparlarsa çok memnun olurum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA