Miguel Crespo Açiklamasi 'Maçlarimizi Kazanirsak Sampiyon Oluyoruz'

Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Miguel Crespo, Süper Lig’deki sampiyonluk yarisiyla ilgili, "Biz sadece kendi maçlarimiza odaklaniyoruz. Galatasaray’in ne yaptigina bakmiyoruz. Biz kendi performansimizi olabildigince en yukari çekmeye çalisiyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasinda Fenerbahçe, deplasmanda Istanbulspor’u 5-1 maglup etti. Mücadeleye 11’de baslayan Miguel Crespo, karsilasmanin ardindan açiklamalarda bulundu. Iyi oynadiklarina vurgu yapan Crespo, "Bugün almis oldugumuz sonuçtan dolayi çok mutluyuz. Hedefimiz maçi kazanmakti bunu da basardik, iyi bir performans sergiledik. 5 gol attik, yila iyi bir baslangiç yaptik. Bu sekilde devam etmek istiyoruz" diye konustu.



"Süper Kupa finalini kazanmak için oynayacaktik"

Ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili de konusan Crespo, "O maçin oynanmasini tercih ederdik. Eger oynansaydi kazanmak için oynayacaktik. Fakat bizim disimizda gelisen olaylar sebebiyle maalesef o maç oynanmadi. Simdi önümüzde lig maçlarina odaklanacagiz. Süper Kupa oynanacagi zaman o maçi konusuyor oluruz" ifadelerini kullandi.

"Maçlarimizi kazanirsak sampiyon oluyoruz"

Galatasaray ile olan çekismeli zirve yarisi hakkinda ise basarili orta saha, "Sezonun bu sekilde çekismeli geçecegini düsünüyorum. Ama bizim yapmamiz gereken çok basit; kendi maçlarimizi kazanirsak sampiyon oluyoruz. Biz sadece kendi maçlarimiza odaklaniyoruz. Galatasaray’in ne yaptigina bakmiyoruz. Biz kendi performansimizi olabildigince en yukari çekmeye çalisiyoruz" seklinde konustu.



"Cengiz’in bu kalitesi ve potansiyeli var"

Crespo, müsabakada 4 gole imza atan Cengiz Ünder’in performansiyla ilgili sunlari söyledi:

"Öncelikle onun için çok mutluyum. Her seyin en iyisini hak ediyor. Bugün de harika bir performans sergiledi: 4 gol atti, bu sekilde devam edecegine umuyorum. Onun bu kalitesi ve potansiyeli var. Onun adina çok mutluyum."

"Fred’in sahada olmasi önemli bir deger"

Sari-lacivertlilerde cezasi nedeniyle forma giyemeyen Fred ve forma rekabetiyle ilgili Crespo, "Benim üzerimde herhangi baski olusturmuyor. Ben hangi pozisyonda oynarsam oynayayim elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Tabii ki Fred çok yüksek bir kalite. Onun sahada olmasi bizim için önemli bir deger. Sahada olan her oyuncu elinden geleni yapiyor. Bizim için en önemli sey, Fenerbahçe’nin kazanarak yoluna devam etmesi" diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA