Maç Sonu Taraftarlara El Hareketi Yapinca Ortalik Karisti

Bilecik’te oynanan 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Izmirspor karsilasmasinda konuk takimin yedek kulübesinden bir kisi taraftarlara el hareketi yapinca ortalik karisti.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 14. haftasinda Istasyon Sentetik Sahasi’nda 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Izmirspor karsi karsiya geldi. Maç orta sahada ikili mücadele seklinde baslarken, 2 takim kaleyi uzaktan sutlarla denedi. Maçin 22. dakikasinda taç çizgisi kenarinda mücadelede Izmirspor taç atisi kazandi. 1969 Bilecik Spor Kulübü futbolculari bu karara topun rakipten çiktigi iddia ederek uzun süre itiraz etti. Bu taç atisi sonrasinda Dogukan Güngör topu filelere göndererek durumu 1-0’a getirdi. Bu golden sonra taç atisinca yanlis karar verildigi gerekçesiyle oyuncular yardimci hakem Neslihan Koç tepki gösterdi. Ardindan oyuna agirligi koyan 1969 Bilecik Spor Kulübü maçin 44. dakikasinda golcüsü Emir Ersoy ile yüzde yüzlük bir gol pozisyonu kaçirirken, ilk yari Izmirspor’un 1-0’lik üstünlügü ile sonuçlandi. Maçin ikinci yarisina iyi baslayan Izmirspor maçin 53. dakikasinda Sedat Yahsi’nin golü ile durumu 2-0’a getirdi. Bu golden sonra gelisen bir Izmirspor ataginda rakibine faul yapan 1969 Bilecik Spor Kulübü sporcusu Yusuf Deniz Akbay, ikinci saridan kirmizi kartla takimini 10 kisi birakti. 1969 Bilecik Spor Kulübü maçin 84. dakikasinda bir penalti atisi kazandi. Topun basina geçen Emir Ersoy topu filelere göndererek, durumu 2-1‘e getirdi. Bu gol maçin da skoru oldu.

Maç sonu taraftarlara el hareketi yapinca ortalik karisti

Maç sonundan iki takim teknik heyeti maçin hakemlerine ates püskürükken, Izmirspor yedek kulübünden bir kisi taraftarlara el hareketi yapinca ortalik karisti. Izmirspor takim kaptani Bilecik tribünlere gelerek, o kisi adina özür dilese de öfke dinmedi. 1969 Bilecik Spor Kulübü taraftar grubu Belekoma Tayfa iyi futbol sonrasi takim tribünlere çagirarak alkisladi.

Maçi Bilecik Belediyeler Birligi ayni zamanda Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, ASKF Baskani Nusret Tosun, Gençlik Spor Il Müdürü Yasin Özdemir ve çok sayida taraftar izledi.

Kaynak: İHA