Israil, Cenin Mülteci Kampi'na Dronla Saldirdi Açiklamasi 6 Ölü

Israil askerleri tarafindan isgal altindaki Bati Seria’da bulunan Cenin Mülteci Kampi’na dron ile gerçeklestirilen saldirida 6 kisi hayatini kaybetti.

Israil, Gazze Seridi’ne yönelik 7 Ekim’de baslattigi saldirilarini acimasizca sürdürüyor. Israil, Gazze Seridi saldirilarinin yani sira Kudüs ve Bati Seria’da da baskinlarina devam ediyor. Israil askerleri, isgal altindaki Bati Seria’nin Cenin kentine insansiz hava araciyla saldiri düzenledi.

Filistin Saglik Bakanligi, Cenin Mülteci Kampi’na dron ile gerçeklestirilen saldirida 4’ü kardes 6 kisinin hayatini kaybettigini duyurdu.

Israil güçlerinin Cenin’de düzenledigi baskinda Israil güçlerine ait bir aracin geçisi sirasinda yol kenarina yerlestirilen patlayicinin infilak ettigi kaydedilirken, 1 Israil sinir polisi öldü, 3 Israil polisi yaralandi.

Filistinli teknik direktör saldirilarda öldü

Israil’in Gazze Seridi’ne yönelik saldirisinda ise Filistin’in olimpiyat milli futbol takimi teknik direktörü Hani Al-Masdar’in hayatini kaybettigi açiklandi. 42 yasindaki Al-Masdar, olimpik futbol takimini çalistirmadan önce Al-Maghazi ve Gaza Sports kulüplerinde orta sahada görev yapiyordu.

Kaynak: İHA