Ispanyol Basinindan Arda Güler'e Övgü

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid formasiyla çiktigi ilk maçta sergiledigi performansla Ispanya basininin övgüsünü aldi.

Real Madrid, Ispanya Kral Kupasi Son 32 Turu’nda deplasmanda 2. Lig ekibi Arandina ile karsi karsiya gelirken, milli futbolcu Arda Güler ilk görev aldigi maçta 11’de görev aldi. Müsabakada 59 dakikada oyunda kalan 18 yasindaki futbolcu, sergiledigi performansla göz doldurdu ve Ispanyol basini tarafindan da övgü aldi.

Ispanyol basinin Arda Güler ile yaptigi paylasimlar söyle:

Marca: "Arda Güler topla ve topsuz oyunda, bir sonraki pasi tahmin etmede ve oyunu hizlandirma konusunda kalitesini konusturdu. Arda en saf haliyle bir kalite."

AS: "Arda Güler saha içinde kendinden çok emindi. Gol atamadi ama Türk futbolcu onu daha çok görmek istememizi sagladi."

Mundo Deportivo: "Maçin ilk yarisinda Real Madrid için en önemli isimlerden biriydi. Attigi 2 sutla kaleye en yakin isim oldu."

El Mundo: "Arda Güler, Real Madrid formasiyla ilk maçina çikti. 18 yasindaki futbolcu transfer baskisinin oldugu bir dönemde yeteneklerini gösterdi."

Defensa Central: "Arda’nin takimla ilk maçina çikmasi, tüm Madrid taraftarlarini çok mutlu etti."

Relevo: "Maçin en iyi oyuncularindan biri olarak öne çikti."

Eldesmarque: "Türk oyuncu, Real Madrid formasiyla ilk maçinda kalitesinin sinyallerini verdi. Performansiyla iyi bir baslangiç yapti."

Sport: "Ilk yarim saatte dikkat çekici bir performans sergiledi. Takimin en iyi oyuncusuydu."

Kaynak: İHA