Dalaman Belediye Gençlik Spor Ve Ortaca Belediyespor Maçindan Kazanan Çikmadi

Mugla Süper Amatör Lig B Grubu‘nda mücadele eden Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor 11. hafta mücadelesinde 1-1 beraber kaldi. Futbolcular asiri rüzgarli oynanan havada oynanan maçta birbirleri ile mücadelenin yani sira rüzgar ile de mücadele etmek zorunda kaldilar.



Mugla Süper Amatör Lig B Grubu’nda Dalaman Belediye gençlik Spor ilk 3 takin arasina girerek play-off’a kalma mücadelesi verirken Ortaca Belediyespor 10. hafta mücadelesinde karsilastigi Marmaris Gençlik Spor A.S. karsilasmasini 4-0 kazanarak play-off’a kalmayi garantilemisti. Dalaman Sehir Stadi’nda oynan karsilasma sirasinda asiri rüzgar futbolcularin top kontrolünü zorlastirirken islak ve agir saha mücadelenin daha zorlu hale gelmesine sebep oldu. 90 dakika boyunca maçin bazi anlarinda Dalaman Belediye Gençlik Spor maça agirligini koyarken bazi anlarinda ise Ortaca Belediyespor üstün olan taraf oldu.

Maçta ilk gol Ortaca Belediyespor’da gelirken, 14. dakikada atilan gol ile Ortaca Belediyespor, Dalaman Belediye Gençlik Spor karsisinda 1-0 öne geçti. Ilk yari bu skorla sona erdi. Maçin 72. dakikasinda Dalaman Belediye Gençlik Spor ceza sahasi ön çizgisi üzerinden kaleyi tam karsidan gören bir noktadan serbest atis kazandi. Kazanilan serbest atista topun basina geçen Metehan topu ayaginin içi ile köseye göndererek takiminin beraberlik golünü kaydetti.

Baska gol olmayinca maç 1-1 tamamlandi. Bu skorlardan sonra Dalaman Belediye Gençlik Spor puanini 17’ye, Ortaca Belediyespor ise 26’ya yükseltti.

Mugla Süper Amatör Lig B Grubu‘nda 12 hafta mücadelesinde Dalaman Belediye Gençlik Spor 12 Ocak Cuma günü saat 14.00’da deplasmanda Marmaris Belediye Spor ile karsilasacak. Lider, Ortaca Belediyespor ise ayni tarih ve saatte Ortaca’da Karaçahulhaspor ile oynayacak.

Kaynak: İHA