Büyüksehir'in Sporcusu 'Türkiye Sampiyonu' Oldu

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde kentin spor lokomotifi olan Spor A.S.’nin basarili sporculari, Antalya’da düzenlenen 24 Salon Federasyon Kupasi Okçuluk Yarismasi’ndan farkli kategorilerde Türkiye Sampiyonlugu, Türkiye Ikinciligi ve Türkiye Üçüncülügü ile döndü.

Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in özel önem verdigi spor alaninda yapmis oldugu yatirimlar ve sporculara vermis oldugu desteklerle, sporun bir yasam sekli haline getirilmesini saglarken diger yandan da Türkiye’ye basarili sporcular kazandiriyor.

Kayseri Spor AS Spor Kulübü sporculari, 3-7 Ocak tarihleri arasinda Antalya’da düzenlenen 2024 Salon Federasyon Kupasi Okçuluk Yarismasi’na katildi.

Yarismada Klasik Yay U21 Erkek kategorisinde Kutay Tek Türkiye Sampiyonu olarak Kayseri’yi ve Büyüksehir Belediyesi’ni gururlandirdi.

Öte yandan Klasik Yay U21 Kadinlar kategorisinde Fatma Marasli Türkiye Üçüncüsü, Klasik Yay U21 Erkek Takim kategorisinde Kutay Tek, Kamil Türkmen, Hamza Yücel Türkiye Ikincisi olma basarisi gösterdiler.

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç Spor A.S. sporcularini ve antrenörler Emre Çömez ile Furkan Dernekli’yi tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

Kaynak: İHA