Aydinspor'da Yeniden 'Ünal' Ve 'Özçelik' Dönemi

Aydinspor’da kulüp baskanligi görevini üstlenmesinin ardindan, göreve hizli baslayan Tarkan Murat sportif direktörlüge Tayfun Ünal ve teknik direktörlük görevine Recep Özçelik’i getirdi. Baskan Murat, "Tayfun kardesimin ve Recep hocamizin koordinesinde takimimizin sampiyon olacagina inaniyoruz" dedi.

Aydin Süper Amatör Lig 2. Grup’ta sampiyonlugun en güçlü adaylarindan Aydinspor’da yönetim degisikligi yasandi. Kulüp Baskani Ünal Zor görevini birakip kulübün eski yöneticisi is insani Tarkan Murat’a devretmisti. Siyah beyazli camianin yeni baskani olan Tarkan Murat göreve gelir gelmez ilk olarak takimin sportif direktörü ve hocasini belirledi. Ilk olarak Aydin spor camiasinin yakindan tanidigi isimlerden olan takimin eski sportif direktörü Tayfun Ünal ve Antrenörü Recep Özçelik ile görüsen Baskan Murat, iki isimle ile anlasma sagladi.

Anlasmanin ardindan açiklama yapan Baskan Murat, "Sportif Direktörlüge Tayfun Ünal kardesimi, takimimizin basina Recep Özçelik hocamizi getirdik. Camiamiza hayirli olsun. Tayfun kardesime ve Recep hocamiza güveniyoruz. Takimimizi sampiyon yapacaklarina inaniyoruz. Ikinci yariya bomba gibi bir giris yapacagiz. Bu dogrultuda da transfer görüsmelerimize devam ediyoruz” dedi.

Geçen sezon siyah beyazli takimda görev yapan Sportif Direktör Tayfun Ünal ve Antrenör Recep Özçelik, takimi grup maçlarinda sampiyon yapmis, Play Off finalinde kaybederek takimi Bölgesel Amatör Lig’e çikaramamisti.

Kaynak: İHA