Yalçin Açiklamasi 'Nuri Hoca'nin Sistemine Ufak Dokunuslar Yaptik'

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, Alanyaspor maçinin ardindan takimi tanimaya çalistigini belirterek, "Kendi sistemimizi oturtmak için biraz zaman gerekiyor. Nuri Hoca’nin sistemine ufak dokunuslar yaparak gitmeye çalisiyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasinda Antalyaspor, sahasinda agirladigi Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Sergen Yalçin, yaklasik 3 gündür takimla çalistigini söyledi.



Takima alisma asamasinda oldugunu dile getire Yalçin, “Yaklasik 3 gündür buradayiz. Çok fazla bir süremiz olmadi takimla çalismak için. Alisma asamasindayiz. Oyunculari tanimaya, özelliklerini anlamaya çalisiyoruz. Bu 20 gün civarinda sürebilir. Çok olumlu bir oyun olmadi bizim açimizdan. Zaman zaman üstünlük kurdugumuz dakikalar var. Oyuna rakibimiz pozisyon verdigimiz dakikalar var. Basit hatalardan pozisyon verdik. Erken attigimiz gol sayilsaydi bilmiyorum ne kadar el vardi. Baktik pozisyona bence gri pozisyondu. Agir bir karardi bence. Onun haricinde rakibin de pozisyonlari vardi” diye konustu.



"Ufak dokunuslar yapiyoruz"

Oyunlarini gelistirmek durumunda olduklarini ifade eden Yalçin, "Bunu da kisa bir süre zarfinda yapmamiz gerekiyor. Bugün için oyuna baktigimiz zaman 1 puan iyi gibi duruyor. Insallah önümüzdeki maçta bunu telafi ederiz. Ikinci toplari kazanma, temasli oynama, topun bizde kalmasi noktasinda eksiklerimiz var. Kendi sistemimizi oturtmak için biraz zaman gerekiyor. Nuri Hoca’nin sistemine ufak dokunuslar yaparak gitmeye çalisiyoruz" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA