Zvezdan Mitrovic'in Galatasaray Karnesi

Galatasaray Erkek Basketbol Takimi, Basantenör Zvezdan Mitrovic yönetiminde toplam 33 resmi karsilasmaya çikti ve 17 galibiyet, 16 maglubiyet aldi.

Galatasaray Erkek Basketbol Takimi, Basantenör Zvezdan Mitrovic ile yollarini ayirdi. Son olarak FIBA Basketbol Sampiyonlar Ligi Son 16 Turu J Grubu 2. haftasinda dün Fransa ekibi Dijon’a, 25 sayi öndeyken 96-93 maglup olan sari-kirmizililarda Mitrovic dönemi sona erdi.

Geçtigimiz sezonun son haftalarinda göreve getirilen Karadagli basantrenör, yeni sezonda da takimin basinda kaldi. Zvezdan Mitrovic, Galatasaray ile Basketbol Süper Ligi’nde 23, FIBA Sampiyonlar Ligi’nde de 10 olmak üzere toplam 33 resmi karsilasmaya çikti. Mitrovic yönetimindeki sari-kirmizililar, 17 galibiyet alirken, 16 maçta da parkeden maglubiyetle ayrildi.

Galatasaray ligde bu sezon 9 galibiyet, 9 maglubiyetle 8. sirada yer aliyor. FIBA Sampiyonlar Ligi’nde ise G Grubu’nu 3 galibiyet, 3 maglubiyetle 3. sirada tamamlayan Cimbom, play-in oynayarak son 16 turuna kaldi. Sari-kirmizililar son 16 turunda J Grubu’nda çiktigi 2 karsilasmayi da kaybetti.

Kaynak: İHA