Turgutlu Belediyesi Kadin Voleybol Takimi Sezonu Galibiyetle Noktaladi

Turgutlu Belediyesi Kadin Voleybol Takimi 2023-2024 sezonunu galibiyetle kapatti. Turgutlu Belediyesi Kadin Voleybol Takimi rakibi Aliaga KZY Spor ile oynadigi karsilasmayi 3-1 kazandi.

TVF Kadinlar 2.Ligi’nde mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyesi Kadin Voleybol Takiminin sezonun son maçinda rakibi Aliaga KZY Spor oldu. Yildirim Beyazit Salonu’nda oynanan karsilasmada Turgutlu Belediyespor ekibi, rakibini 22-25, 25-23, 25-18, 25-21 set sonuçlariyla 3-1 yendi. Turgutlu temsilcisi kazandigi bu maçla ayni zamanda 2023-2024 sezonunu galibiyetle noktalamis oldu.

Turgutlu Belediyespor Baskani ve Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz ile Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi sezonun son müsabakasinda Kadin Voleybol Takimini yalniz birakmayarak maçi tribünden izledi.

Turgutlu Belediyesi Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Erdal Kurç, “Çok mutluyuz. Ligdeki oynadigimiz son maç olan Aliaga KZY Spor karsilasmasini 3-1 kazandik ve sezonun galibiyetle kapattik. Tüm oyuncularimiza, teknik ekibimize Belediyespor Baskanimiz ve Belediye Baskan Yardimcimiz Firat Honaz’a ve Turgutlu Belediye Baskanimiz Çetin Akin’a desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Turgutlu Belediyespor Baskani ve Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz ise, “Tamamini Turgutlulu oyuncularimizdan olusan Kadin voleybol takimimizi gönülden kutluyorum. Güzel bir maç oynandi ve 3-1’lik skorla rakibimizi yendik ve 2023-2024 sezonunu galibiyetle kapattik. Bu sezonda gösterdikleri emek ve mücadele için kadin voleybol takimimizin oyuncularina ve teknik ekibine yürekten tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA