Samsunspor - Galatasaray Maçi Öncesi Samsun Il Emniyet Müdürlügü'nden Açiklama

Samsun Il Emniyet Müdürlügü Spor Güvenligi Sube Müdürlügü, biletlerin tamaminin günler öncesinden tükenen Samsunspor-Galatasaray karsilasmasina gidecek taraftarlar için açiklama yapti.

Spor Güvenligi Sube Müdürlügü, kendisine ait sosyal medya hesabindan maça gidecek taraftarlara yönelik yaptigi açiklamada, "Seyirciler, müsabaka baslangiç saatinden en az 2 saat önce tribünlere alinmaya baslayacaktir. Araç alimlari da maç baslangicindan 2 saat önde yapilacaktir. Giselerde yogunluk ve sikinti yasanmamasi adina Passolig karti eski olan taraftarlarin kartlarini yenilemeleri, cep telefonlarina passolig uygulamasini yüklemeleri gerekir. Giselerde yogunluk ihtimali göz önünde bulundurularak taraftarlarin müsabaka saatinden makul bir süre önce stadyuma gelmeleri önem arz etmektedir. 2 Subat Cuma günü oynanacak Galatasaray müsabakasinda stadyumda bulunan tüm kapi ve turnikeler açilacak olup, yogunluk olusmamasi için taraftarlarimiz ayni tribüne çikan diger kapilari da kullanabilir" denildi.

Samsunspor’a ait 30 bin 548 ve deplasman tribününe de ayrilan bin 523 olmak üzere toplam 32 bin 71 adet bilet karsilasmadan günler önce tükenmisti.

Öte yandan taraftarlara polis tarafindan yapilan yazili açiklamada, tribün giris, çikislarinin yer aldigi stadyumun krokisi de görsel olarak paylasildi.

Kaynak: İHA