Gsstore 2024 Relansman Gecesi Düzenlendi

Galatasaray Spor Kulübü’nün lisansli ürünlerinin satildigi GSStore’un 2024 relansman gecesi düzenlendi.

GSStore 2024 relansman gecesi, Galatasaray Baskani Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, futbol A takimi teknik direktörü Okan Buruk, sari-kirmizili futbolcular, farkli branslardan sporcular ve teknik ekipler ile davetlilerin katilimiyla Galataport Terminal’de gerçeklestirildi.



Dursun Özbek: "Tüm zamanlarin en yüksek ciro rakamlarina ulastik"

Lansmanda konusan Dursun Özbek, Bankalar Birligi anlasmasi ve buna bagli devam eden borç yapilanmasi sebebiyle kisitli kosullarda tüm kulvarlarda rekabeti sürdürdüklerini ifade ederek, "Bu nedenle kulübümüz adina yaptigimiz gelirler bizim için çok büyük önem tasiyor. Bu açidan bakildiginda Galatasaray Store ve bagli bulundugu Galatasaray Magazacilik ve Perakende AS son dönemde gösterdigi performansla yüzümüzü güldürüyor. Tüm zamanlarin en yüksek ciro rakamlarina ulasmis bulunuyoruz. Haziran-Aralik 2023 döneminde 33.7 milyon Euro satis gerçeklestirdik. Bu rakam geçen yila göre Euro bazinda yüzde 119 büyümeyi ifade ediyor. Bu artisin yaninda ürün satis adedinde önceki yila göre yüzde 103 oraninda büyüme sagladik. Bu basarida pay sahibi olan tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Bunun yaninda her zaman yanimizda büyük Galatasaray taraflarimiza da tesekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde kulübümüz daha büyük basarilara imza atarken magaza satis rekorlarinin da kirilacagina yürekten inaniyorum" diye konustu.

Daha sonra ürünlerinin tanitimina geçildi. Burada futbol takimindan Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Baris Alper Yilmaz ve Mauro Icardi defilede ürünleri tanitti.

Kaynak: İHA