Baskan Uçum, Devam Karari Aldi

Geçtigimiz günlerde islerinin yogunlugundan dolayi Kars 36 Spor Kulüp Baskanligi’ni biraktigini belirten Ali Uçum, geçen süre içerisinde yesil beyazli kulübe sahip çikan olmayinca yeniden devam karari aldi.

Kars 36 Spor Kulüp Baskanligi görevini tekrar yürütme karari alan Baskan Ali Uçum ile birlikte takimda bugün antrenmana çikti. Mevcut kadro ve Kars’in çocuklariyla birlikte 2’inci devreye baslayacak olan yesil beyazli ekipte hedef ligi en üst siralarda tamamlamak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 10’un grupta mücadele eden Kars 36 Spor Kulüp Baskanligini tekrar üstlenmesinin ardindan kulüpten yapilan yazili açiklamada, “Bildiginiz üzere baskanimiz yogun islerinden dolayi ve yönetimde maddi-manevi katki saglayacak kisilerin olmamasindan kaynakli bu sorumlulugu tek basina daha fazla yürütemeyecegini açiklayarak istifasini açiklamisti. Baskanimiz bu güne kadar kulübü yönetmeye talip olmamasi ve kulübün küme düsme riskini de göz önüne alarak Valimiz ile yaptigi istisareler neticesinde sezon sonuna kadar devam etme karari almistir” denildi.

Açiklamada, “Hedefimiz; kulübümüzün ligdeki yerini birkaç sira yukari tasiyarak kümede kalmak ve sezonu bu sekilde bitirmek olacaktir. Eksik bölgelere transferler yapilarak ilk maçimiz olan Rize Özel Idare maçina hazirliklarimiz baslamistir. Bu karara, itirazi olan veya memnun olmayan herkesin, istedikleri takdirde kulübü devralarak kendilerinin yönetebilecegini de buradan hatirlatmak isteriz. Bu kulüp sadece bir kisinin degil "taraftarim" diyen "seviyoruz, tek sevdamiz" diyen herkesindir. Fakat kulübe gerçek anlamda sahip çikmak sartiyla!” ifadelerine yer verildi.

Kars 36 Spor Kulübü’nden yapilan yazili açiklamada su ifadelere yer verildi.

“Sosyal medyadan esip gürleyerek hiç bir sey yapilmadigini gördük. Kulübü gerçekten sevmenin sadece klavye basinda elestirmek olmadigini her taraftarin anlamasini bekliyoruz. Verdigimiz karara tüm camianin saygi duyacagini umuyor, yeni hocalarimiz ve Kars’in çocuklarina herkesin sahip çikmasini bekliyoruz. Keza bu karar taraftar çogunlugunun "Kars’in çocuklarina sans vermiyorsunuz!" serzenisinin de yansimasidir. Umuyoruz ki bu kararimiz öz kaynak modelinin basarili olacaginin bize bir umudu olsun. Bu sene yakalayamadigimiz sampiyonlugun gelecek sezon için yatirimi olsun. Bu vesile ile yeni olusumun hayirli ugurlu olmasini temenni ediyoruz.”

Kaynak: İHA