Talasgücü Bugün Antalya Yolcusu

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup ekibi Talasgücü Belediyespor, iki günlük iznin ardindan bugün tesislerinde yapacagi antrenman sonrasi 10 günlük kamp için Antalya’ya hareket edecek.

Ikinci yari hazirliklarina Kayseri’de baslayan 3. Lig ekibi Talasgücü Belediyespor, oyuncularina iki gün izin vermisti. Izin dönüsü bugün tesislerinde saat 14.00’da idman yapacak olan ekip, bu idmanin ardindan 10 günlük kamp çalismasi için Antalya’ya hareket edecek. Kayseri ekibi, ikinci yari için Antalya Kundu’da 10 gün kamp yapacak. Sari - lacivertli ekip, kamp boyunca 3 hazirlik maçi yapmayi planliyor. Ligin ilk yarisini 16 puan ile 11. basamakta tamamlayanTalasgücü, ikinci yari öncesinde kadrosunu 3-4 oyuncu ile takviye etmeyi amaçliyor. Yeni transferlerin kampa yetistirilmesi için çaba harcaniyor.

Antalya kampini 13 Ocak’ta tamamlayacak olan Talasgücü Belediyespor, Kayseri’ye dönerek 21 Ocak’ta oynayacagi ikinci yarinin ilk maçi için tesislerinde hazirliklarini sürdürecek.

Kaynak: İHA