Muhammet Taha Sahin Açiklamasi 'Yakaladigimiz Seriyi Sürdürmek Istiyoruz'

Çaykur Rizespor’un genç defans oyuncusu Muhammet Taha Sahin, “Yakaladigimiz seriyi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, sezon basinda Manisa FK’dan 23 yasindaki defans oyuncusu Muhammet Taha Sahin’i transfer etti. Yesil-mavili formayla 14 maça çikan Sahin, 2 asist yaparak takimina destek oldu. 6 Ocak Cumartesi saat 13.30’da sahasinda Hatayspor’u agirlayacak olan Çaykur Rizespor, hazirliklarini sürdürüyor. Antrenman öncesinde basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Sahin, yakaladiklari seriyi sürdürmek istediklerini belirtti.



“Yakaladigimiz seriyi de sürdürmek istiyoruz”

Maçlara en iyi sekilde hazirlandiklarini ifade eden Muhammet Taha Sahin, “Hatayspor maçiyla yeniden lige dönüyoruz. Hatayspor maçinin öncelikle çok zor geçecegini biliyoruz. Ona göre simdiden en iyi sekilde çalisiyoruz. Zaten tüm artilari eksileri degerlendiriyoruz. Çok kisa sürede çok maç oynayacagiz bunu da biliyoruz. Burada hepimize çok is düsüyor. Çok iyi dinlenmemiz gerekiyor. Çok iyi çalismamiz gerekiyor. Oyuncagimiz her maç zor. Ligde zaten kolay maç yok ama elimizden gelenin en iyisini vermek için en iyi sekilde çalisacagiz ve yakaladigimiz seriyi de sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.

“Her zaman gelismek için ugrasiyorum”

Genç bir oyuncu oldugundan dolayi her zaman gelismek için ugrastigini belirten Sahin, “Tam olarak hazirim dersem bu dogru olmaz. Her zaman daha iyisi var. Kendim için de su anda genç bir oyuncuyum. Gelismek için ugrasiyorum. Idmanlarda maçlarda hepsini gelisim olarak görüyorum ama iyi oldugunu düsünüyorum. Daha iyi olabilir tabii ki. Her zaman daha iyisi var, dedigim gibi bunun için ugrasiyoruz. Yas ortalamasi ligin en gençlerinden bir tanesiyiz. O yüzden yasimiz hepsi birbirine yakin ve çok güzel bir aile ortami olduk. Yani herkesin birbiriyle iletisimi çok iyi, herkes birbirine çok sicak davraniyor. Bu da saha içine de yansiyor. Hocamizdan ögrenecek çok seyimiz var. Her geçen idman bizim için bir ders niteliginde. Biz de onun ögrettiklerini sahaya yansitmaya çalisiyoruz” seklinde konustu.



“Kendi evimizde su ana kadar iyi performansimiz var”

Sahin, iç sahada iyi performans gösterdiklerini söyleyerek, “Onlar bizi destekledigi sürece bizim için tabii ki itici bir güç oluyor. Kendi evimizde su ana kadar iyi performansimiz var. Onlar bize her zaman arti katiyor. Ayni destegi alip üç maç içeride oynayacagiz. Onlarin destegiyle her maçi kazanmak için oynamak istiyoruz. Kendimizi aslinda bir seye endekslemedik. Biz maç maç gidiyoruz. Ben kendi açimdan da öyle bakiyorum. Yani su an önümde üç tane maç var. Simdiden direkt Besiktas maçini diger maçlari düsünerek hareket etmiyorum. Önümüzde daha önemli Hatay maçimiz var. Her maç daha iyisini yapmak için ugrasiyoruz. Ben maç maç bakmanin daha dogru olacagini düsünüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA