Gemlik Sporda Basariya Kosuyor

Gemlik Belediyespor atletizm takimi, Bursa-Osmangazi’de düzenlenen salon sampiyonasinda U-14 sporcusu Eyüp Gümüs, 2 bin metre yürüyüs kategorisinde kazandigi 13.28’lik derecesiyle Türkiye ikincisi olarak Gemlik’i temsil etti. Ayrica 3 farkli klasmanda yarisan Gemlikli judocular da Ümit Milli Takima göz kirpti.

26 - 27 Ocak tarihlerinde Konya’nin Karatay ilçesinde düzenlenen U-17 Ümitler Judo Türkiye Sampiyonasi’nda Gemlik Belediye Spor judoculari basari elde etti. 3 farkli klasmanda yarisan Gemlikli judoculardan 48 kiloda Eda Naz Topalsalihoglu ikinci, 57 kiloda Iremnaz Gül ikinci, ve 44 kiloda Aysenur Bosküp üçüncü oldu.

Aldiklari bu derecelerle birlikte 5 Subat tarihinde Kastamonu’da baslayacak olan Ümit Kadinlar Judo Milli Takim kampina katilacak ve yapilacak uluslararasi müsabakalarda Judo Ümit Kadin Milli takiminda Türkiye’yi temsil edecekler.

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan genç sporculari tebrik ederken, onlarin her zaman yanlarinda olduklarini ifade etti.

Milli takim adina katilacaklari müsabakalarda Türkiye’yi temsil edeceklerini belirten Baskan Sertaslan, judocularin Gemlik’in gururu olacaklarini vurguladi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Gemlik Belediyespor Atletizm takimi hocasi Burhan Gümüs, sporcusunu yaptigi derece için tebrik ederken, daha iyisini yapmak için çalismalarina araliksiz devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Gemlik Belediyespor Baskani Durmus Uslu, genç sporculari tebrik ederken, Gemlik Belediyespor’dan her zaman daha iyisini beklediklerini belirtti.

Kaynak: İHA