Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Aile Baglarini Güçlendiren Etkinliklere Imza Atacagiz'

Kocasinan Belediyesi; aile baglarini güçlendirmek ve toplumsal dayanismayi desteklemek için babalari ile ogullari arasinda futbol turnuvasi düzenledi. Turnuvanin baslama vurusunu yapan ve sporun çatisi altinda aile içi iletisimi daha da güçlendirdiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar; Kocasinan Belediyesi olarak simdiye kadar oldugu gibi simdiden sonra da daha fazla çocuklarin ailelerle bir araya gelecegi programlar yapacaklarinin müjdesini verdi.

Turnuva kapsaminda Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü’nün yildiz futbolculari ile babalari futbol mücadelesinde bir araya geldi. Renkli görüntülerin olustugu turnuva, Kocasinan Belediyesi Osman Ulubas Sümer Spor Salonu’nda düzenlendi.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Baskan Çolakbayrakdar, onlarin yogun ilgisiyle karsilasti. Tribünden destek veren turnuvanin diger katilimcilari ise turnuvanin mimarisi Baskan Çolakbayrakdar’a hitaben ‘En büyük baskan bizim baskan’ seklinde tezahürat yapti. Turnuvanin baslama vurusunu yapan Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak hayatin her alaninda 7’den 70’e herkese imkanlar ölçüsünde hizmetler ürettiklerini vurgulayarak; "Allah, çocuklarimizi muhafaza etsin. Tüm destegimiz, gelecegin teminati çocuklarimizadir. Çocuklarin babalarina da basarilar diyoruz ama öncelikle çocuklarimiza. Kiymetli hanimefendiler, beyefendiler ve sevgili çocuklarimiz, spor çatisi altinda aileyi bir araya getirdigimiz etkinlikte keyifli vakit geçiriyorsunuz. Kocasinan Belediyesi olarak simdiye kadar oldugu gibi simdiden sonra daha fazla çocuklarin ailelerle bir araya gelecegi programlar planliyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak her alanda hizmet veriyoruz. Bir belediyenin yapacagi isleri en iyi sekilde yapiyor ve bir belediye bu isi yapar mi sorusunu sorgulamadan o isi de yapiyoruz. Özellikle sosyal faaliyetler konusunda iddialiyiz. Burada oldugu gibi her yas grubuna hitap eden etkinlikler düzenliyoruz. Insallah bahar ile birlikte daha fazla etkinliklere imza atacagiz” ifadelerine yer verdi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya desteklerini artirarak devam edeceklerini sözlerine ekledi. Babalar ve ogullarin birbirlerine kasi mücadele ettigi turnuvada zorlu maçlar sonunda kazanan taraflar ogullar oldu.

Kaynak: İHA