Seydikemerspor Play-Off'ta

Mugla Süper Amatör Lig B Grubu’nda Ortaca Belediyespor ve Marmaris Genç Spor A.S.’den sonra play-off grubuna kalan takim 14. hafta mücadelesinde kendi sahasinda Ortaca Belediyespor’u 1-0 yenen Seydikemerspor oldu.



Mugla Süper Amatör Küme B Grubu’nda haftalar önce Ortaca Belediyespor ile Marmaris Genç Spor A.S. play-off grubuna kalmayi garantilemisti. Üç takimin play-off çikacak oldugu grupta 3. takim olabilmek için Marmaris Beeldiyespor, Dalaman Beeldiye Gençlik Spor ve Seydikemerspor yaris içerisine girdi. Geçen hafta oynanan karsilasmalar sonucunda Seydikemerspor’un Dalaman Belediyesi Gençlik Spor’u 4-2, Ortaca Belediyespor’un Marmaris Belediyespor’u 2-1 maglup etmesi ile Mugla Süper Amatör Lig B Grubu’nda paly-off’a hangi takim kalacaginin belirlenmesi 14. hafta maçlarina kaldi.

Marmaris Belediyespor bu hafta karsilasacak oldugu ve maçta iddiasi olmayan Karaçulhaspor maça çikmayinca karsilasmadan 3-0 hükmen galip ayrilmis oldu. Öte yandan Seydikemer Mehmet Günay Stadi’nda oynanan karsilasmada Ortaca Belediyespor’u 1-0 maglup eden Seydikemerspor Mugla Süper Amatör Küme B Grubu’nda play-off’a kalan 3. takim olmayi basardi.

Mugla Süper Amatör Lig B Grubu’nda ligin tamamlanmasinin ardindan Ortaca Belediyespor, Marmaris Genç Spor A.S ve Seydikemer Belediyespor play-off grubuna kaldi. A Grubundan gelecek olan 3 takim ile 6 takim play-off karsilasmalarina çikacaklar. Play-Off grubunda müsabakalarin çift devreli lig ve puan usulüne göre oynatilarak Mugla Süper Amatör Lig Sampiyonu belli olacak. Sampiyon olan takim BAL ligine yükselecek.

Kaynak: İHA