Ömer Faruk Mahir Açiklamasi 'Kazandigimiz Için Mutluyuz'

Sivasspor Yardimci Antrenörü Ömer Faruk Mahir, Besiktas galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Seyir zevki güzel bir maç olusundan ötürü hem Besiktas’i hem de kendi takimimizi tebrik ediyorum. Bu maçi kazandigimiz için çok mutluyuz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasinda Besiktas’i konuk eden ve sahadan 1-0 galibiyetle ayrilan Sivasspor’da Yardimci Antrenör Ömer Faruk Mahir, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Mahir, "Seyir zevki güzel bir maç olusundan ötürü hem Besiktas’i hem de kendi takimimizi tebrik ediyorum. 3 günde bir maç oynuyoruz ve bu yogun tempodan dolayi futbolcularimizi tebrik ediyorum. Bu maçi kazandigimiz için çok mutluyuz. Maçta ikinci yari Besiktas iyi bir performans sergiledi. Tüm bunlara ragmen kazanmis olmak mutluluk veriyor. Besiktas’a bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum" dedi.



"Hocamiz kirmizi kartla atildi maalesef"

’Teknik Direktör Bülent Uygun’un maçtan atilmasi olayi nasil gerçeklesti?’ sorusuna ise Ömer Faruk Mahir, "Hakemler konusunda yorum yapmak aslinda hiç konusmak istedigim bir alan degil. Pozisyonlarin gözümüzün önümüzde olmasi gerginlige neden oluyor. Bizde tabii ki hakkimizi savunacagiz. Bunu savunacak isim de Bülent Uygun’dur. Hocamiz kirmizi kartla atildi maalesef" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA