Ismail Kartal'dan 2 Degisiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, son oynanan Basaksehir maçi 11’ine göre MKE Ankaragücü maçina 2 degisiklik ile çikti.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasinda Fenerbahçe, sahasinda MKE Ankaragücü ile karsilasiyor. Teknik Direktör Ismail Kartal, Basaksehir maçi 11’inden 2 degisiklige giderek, Baskent temsilcisine karsi stoper mevkiinde sari kart cezalisi Jayden Oosterwolde yerine Alexander Djiku’ya; hücumda da Irfan Can Kahveci yerine Cengiz Ünder’e görev verdi.

Djiku, 6 maç sonra 11’de

Gana Milli Takimi’nin Afrika Uluslar Kupasi’ndan elenmesi sonrasi Istanbul’a dönen Alexander Djiku, 11’de maça basladi.

Basaksehir müsabakasinda da kadroya dahil olan Djiku, 6 maç sonra ilk 11’de sahaya çikti. Basarili defans oyuncusu, son olarak Galatasaray maçinda forma giymisti.

Crespo 4 maç sonra kadroda

Fenerbahçe’de Portekizli futbolcu Miguel Crespo, 4 maç sonra kadroya dahil edildi. Sakatligi sebebiyle takimini yalniz birakan Crespo, son olarak 7-1 biten Konyaspor karsilasmasinda kadroda yer almis ancak forma giyememisti.

Sari-lacivertlilerde 8 eksik

Fenerbahçe’nin basarili defans oyuncusu Bright Osayi-Samuel, Afrika Uluslar Kupasi maçlari nedeniyle Nijerya Milli Takim kadrosunda yer aliyor. Sari kart cezalisi Oosterwolde, sakatligini bulunan Fred, henüz hazir olmayan Rodrigo Becao ve Miha Zajc, gribal enfeksiyon sikayeti bulunan Irfan Can Egribayat’in yani sira Luan Peres kadroda bulunmuyor. Ryan Kent ise teknik ekip karariyla karsilasmada yer almadi.

Ismail Kartal, Ankaragücü karsisina su 11 ile çikti:

“Dominik Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Alexander Djiku, Ferdi Kadioglu, Ismail Yüksek, Rade Krunic, Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Edin Dzeko.”

Fenerbahçe’de Furkan Akyüz, Leonardo Bonucci, Mert Hakan Yandas, Irfan Can Kahveci, Lincoln, Miguel Crespo, Bartug Elmaz, Emre Mor, Joshua King ve Michy Batshuayi ise yedek bekledi.

Kaynak: İHA