Gökhan Karagöl Açiklamasi 'Besiktas Karsisinda 3 Puan Almak Çok Degerli'

Sivasspor Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, Besiktas galibiyetinden dolayi futbolcularini tebrik ederek, "Iki haftadir sanssiz beraberlikler ve maglubiyetler aldik. Besiktas karsisinda 3 puan almak çok degerli" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasinda Besiktas’i konuk eden ve sahadan 1-0 galibiyetle ayrilan Sivasspor’da Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Çok önemli 3 puan aldiklarini ifade eden Karagöl, "Oyuncularimizi tebrik ediyorum. Iki haftadir sanssiz beraberlikler ve maglubiyetler aldik. Bugün bizim için çok degerli bir 3 puandi. Insallah bundan sonraki haftalarda da 3 puan almaya devam edecegiz. Besiktas karsisinda 3 puan almak çok degerli. Besiktas’i da tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum. Insallah bundan sonra daha iyi skorlar elde etmeye çalisacagiz" dedi.



"Takdiri kamuoyuna birakiyoruz"

Maçin hakemi Ali Sansalan ilgili de degerlendirmede bulunan Gökhan Karagöl, "Takdiri kamuoyuna birakiyoruz. Ikili mücadelelerde yanli davrandigini düsünüyoruz. Bundan sonraki durumu da kamuoyuna birakiyoruz" seklinde konustu.



"Ara transfer gerçekten zor"

Transfer görüsmelerimizin devam ettigini kaydeden Karagöl, "Kalecimiz geldi, bugün de bir oyuncumuz geldi. Yarin saglik kontrolünden sonra imzasini atacak. Insallah bu hafta içerisinde 2 oyuncuyu takima katmaya çalisiyoruz. Ara transfer gerçekten zor, iyi oyuncuyu bulmak ve almak gerçekten zor. Iki takviye daha önümüzdeki hafta gelmesini planliyoruz. Bundan sonra da tekrar alacagimiz oyuncularin hepsini kisa vadeli degil, uzun vadeli almaya dikkat ediyoruz. En azindan önümüzdeki yilin kadrosunu da olusturmaya çalisiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA