Altay Bayindir, Manchester United Formasiyla Ilk Maçina Çikti

Sezon basinda Fenerbahçe’den Premier Lig ekibi Manchester United’a transfer olan milli kaleci Altay Bayindir, Newport County ile oynanan FA Cup maçinda yeni takiminin formasini ilk kez giydi.

Ingiliz kulübü Manchester United, Ingiltere Federasyon Kupasi (FA Cup) 4. Tur maçinda Rodney Parade Stadyumu’nda Ingiltere 2. Lig ekiplerinden Newport County’nin konugu oldu. Müsabaka, Manchester United’in 4-2 galibiyetiyle tamamlandi.

Altay Bayindir ilk kez sahada

Sezon basinda Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan milli kaleci Altay Bayindir da bu müsabakayla birlikte ilk kez forma sansi buldu. Karsilasmaya hizli baslayan Manchester ekibi, 7. dakikada Bruno Fernandes ve 13. dakikada Kobbie Mainoo’nun golleriyle 2-0 öne geçti. Dakikalar 36’yi gösterdiginde ise Bryn Morris’in uzaktan sutunda Altay topu aglarinda gördü ve ilk yari 2-1 sona erdi.

Manchester United, 47. dakikada kalesinde gördügü beraberlik golüyle ikinci yariya adeta kabusla basladi.

67. dakikada ise Brezilyali genç futbolcu Antony, Manchester United’i 3-2 öne geçirdi. Norveçli golcü Rasmus Hojlund ise 90+4’te sahneye çikarak skoru 4-2’ye getirdi. Bu skorla rakibini maglup eden Manchester United, adini bir üst tura yazdirdi.

Kaynak: İHA