Kastamonuspor, Ligdeki Kötü Gidisine 'Dur' Demek Istiyor

Kastamonuspor, TFF 2. Lig’in ikinci devrenin ilk iki maçini da kaybeden Kastamonuspor, yarin oynayacagi Fethiyespor maçini kazarak kötü gidisine ‘dur’ demek istiyor.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta ligin ilk devresini en yakin takipçisi Igdir Futbol Kulübü ve Amedspor’un 7 puan önünde lider olarak tamamlayan GMG Kastamonuspor, ikinci devrenin ilk maçinda sahasinda konuk ettigi Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karsilastigi 24Erzincanspor maçlarini kaybederek üst üste ilk kez yenilgi aldi. Aldigi yenilgilere ragmen en yakin takipçisinin 1 puan önünde liderligini sürdüren GMG Kastamonuspor, yarin saat 14.00’te Gazi Stadyumu’nda karsilasacagi Fethiyespor maçini kazarak çikisa geçmek istiyor.

“Fethiye maçi taraftarimizla birlikte çikisa geçmek istedigimiz bir müsabaka”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eris, “Ikinci devreye çiktigimiz iki maçi da kaybettik. Kaybettigimiz maçlarin üzüntüsünü gerçekten yasiyoruz ama iki tane maç kaybetmemize ragmen hala bizim önümüzde birisinin olmamasi önemli. Bugünler için açmistik o puan farklarini. Bu son derece dogal, bunlar ligimizde oluyor. Biz, sevinç çigliklari atmayacagiz, bugün de üzüntü çigliklari atmiyoruz. Yolumuzda emin adimlarla ilerliyoruz. Kaliteli bir takim oldugumuzu biliyoruz. Oyuncularimiza güveniyoruz. Ciddiyetimizi, özgüvenimizi koruyoruz. Elbette ki kaybedilen karsilasmalar olacaktik, bunlar yasanacaktir. Kaos diye adlandirilan hiçbir seyi kabul etmiyoruz. Futbolda kaosun yer alacagi bir ekip degiliz. O yüzden bizler, yolumuza çok keyifli ve güzel bir sekilde devam ediyoruz. Bu hafta oynayacagimiz Fethiye maçi tabii ki kazanmak istedigimiz, taraftarimizla birlikte çikip çikisa geçmek istedigimiz bir müsabaka. Taraflarimizin da yanimizda olmasini istiyoruz” dedi.



“Fethiyespor maçini alip seri galibiyetlere geçmek istiyoruz”

Futbolda bazen kazalarin olabilecegini söyleyen Muhammet Arslantas ise, “Futbolda böyle kazalar olabiliyor. Bizim kaybetmis henüz bir seyimiz yok. Çok iyi bir takimiz, çok iyi bir aile ortamimiz var. Bu haftaki maçi kazanip tekrardan çikisa geçmek istiyoruz. Evimizde taraftarimizin önünde oynayacagiz. Kendimize güveniyoruz, henüz kaybettigimiz bir sey yok. Fethiyespor karsisina çikip bu maçi alip seri galibiyetlere geçmek istiyoruz. Futbolda bazen bunlar olabiliyor. Ama bu tür yenilgileri durduracak olan yine bizleriz. Hep beraber takim arkadaslarimizla birlikte kenetlendik, buna artik bir ‘dur’ diyecegiz. Fethiye maçini kazanarak çikisimiza yine devam edecegiz. Seri galibiyetler alacagiz, insallah bunu da basaracagiz” diye konustu.



“Futbolda dün yok her zaman önümüze bakmamiz gerekiyor, bu yüzden de Fethiye maçina odaklandik”

Fethiye maçina odaklandiklarini ve mutlaka kazanmak istediklerini ifade eden Furkan Çil de, “Ikinci devreye kötü baslamis olabiliriz ama daha öncede bu tür baslangiçlari çok yasadik. Bunun üstesinden gelecek kalitede bir takimiz. Geçmis bizim için önemli degil, önümüzdeki maçlara bakiyoruz. Sadece Fethiye maçina odaklandik. Takim olarak da maça iyi hazirlandik. Insallah Cumartesi günü 3 puani alip önümüze bakacagiz. Bizler iki maç kaybettik ama takim olarak nasil bir kalitede oldugumuzun farkindayiz. Panik yapmiyoruz, kendimizi biliyoruz. Kaliteli bir ekibiz, iyi çalisiyoruz, geçmisi de geride birakiyoruz. Çünkü takim olarak çok tecrübeli ve çok kaliteli bir ekibiz. Futbolda dün yok her zaman önümüze bakmamiz gerekiyor. Bu yüzden de Fethiye maçina odaklandik. Bu maçi kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacagiz, hatta daha fazlasini yapacagiz. Hep birlikte kenetlenerek üç puani hanemize yazdiracagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA