Edirne'de 'Uluslararasi Veteran Basketbol Turnuvasi' Basladi

Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan’dan 32 takim ve 250’ye yakin sporcunun katildigi ’Uluslararasi Veteran Basketbol Turnuvasi’ Edirne’de basladi.

Edirne’de Mimar Sinan ve Edirne Spor Salonu’nda gerçeklestirilen turnuvanin ilk karsilasmalari heyecanli sekilde basladi.

Turnuva koordinatörü Cüneyt Levent, yaptigi açiklamada Edirne’nin ilk kez böyle bir organizasyona ev sahipligi yaptigini belirtti.

Levent, 24 erkek 8 kadin takiminin katilimiyla baslayan turnuva çerçevesinde çesitli etkinliklerin gerçeklestirilecegini belirterek, "Her sene farkli illerde yapilan turnuvayi bu yil Edirne’de yapiyoruz. Bulgaristan ve Yunanistan’dan katilan takimlarimiz var. Eglenceli ve güzel bir turnuva olmasini diliyorum. Gelecek yillarda da bu etkinligi sürdürecegiz. Tüm basketbolseverleri Edirne’ye davet ediyoruz" dedi.

Basketbol turnuvasi için Istanbul’dan Edirne’ye gelen 57 yasindaki Serdar Ozansoy ise Edirne’de ilk defa düzenlenen bu turnuvaya katilmaktan dolayi mutluluk duydugunu ve çok keyif aldigini söyledi.



Edirne’nin çok güzel bir sehir oldugunu belirten Ozansoy, Ben üniversite zamaninda 2. Lig’de oynamistim ve buraya gelme imkâni bulmustum. Edirne’de çok güzel hatiralarim var. Edirne’yi çok seviyoruz" ifadelerini kullandi.

25 Ocak’ta baslayan turnuva 28 Ocak Pazar günü oynanacak final müsabakalariyla sona erecek.

Kaynak: İHA