Derince'ye Yeni Spor Tesisi Kazandirildi

Derince’de çocuklarin ve gençlerin talepleri üzerine yapilan spor tesisinin 21’incisi Fatih Sultan Mahallesi Tepe Sokak mevkiinde kullanima sunuldu.

Daha önce 20 yeni spor alanini ilçeye kazandiran Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, 21. spor tesisini Fatih Sultan Mahallesi Tepe Sokak mevkiinde kullanima sundu. Futbol ve basketbol sahasinin yer aldigi tesisin açilisi Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, parti temsilcileri, ilçe yöneticileri, çocuklar, veliler ve vatandaslarin katilimiyla gerçeklesti. Ilçe genelinde çocuklara ve gençlere yönelik projeler insa etmekten dolayi mutlu olduklarini belirten Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "Çocuklarimiz için Derince’ye yeni spor alanlari kazandirmaya devam ediyoruz. Bugün Fatih Sultan Mahallesi Tepe Sokak mevkiine insa ettigimiz spor alanimizin açilisinda çocuklarimiz ve gençlerimiz ile bir araya geldik. Derince Ilçe Baskani Koray Merdan, meclis üyelerimiz, muhtarlarimiz, teskilatlarimiz ve bölge sakinlerimizin katilimlariyla hizmete sundugumuz tesisimizin hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Açilis dolayisiyla düzenlenen programda çocuklarin sahada oynadiklari ilk müsabakalarina eslik eden Baskan Aygün, futbol topu da hediye etti.

Kaynak: İHA