Çiftlikköy'ün Sultanlari Adim Adim Play - Off'a

Türkiye Kadinlar Voleybol 2. Ligi 9. Grup’ta Play-Off’lari garantileyen Çiftlikköy Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, ligin 12. haftasinda kendi evinde konuk ettigi Darica Çinaralti Gençlik karsisinda 3-0’lik galibiyetle 30 puana ulasarak grup liderligini sürdürdü.

Çiftlikköy Belediyespor Kadin Voleybol Takimi Teknik Direktörü Kurtulus Kantar Turhan, Darica ekibi karsisinda tüm oyuncularina rotasyonla sans verirken, altyapidan yetisen 15 yasindaki Tuana Fil’i de smaçör olarak sahaya sürerek seyircilerin alkisini aldi. Ilk seti 25-13 kazanan kirmizi siyahlilar, ikinci sette de zorlanmadi ve 25-10’luk sonuçla mücadelede 2-0’lik üstünlüge ulasti. Mücadelenin son setinde direnci tamamen kirilan Darica karsisinda 25-5’li skoru yakalayan Çiftlikköy Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, karsilasmayi da 3-0 kazanarak ligin bitimine iki hafta kala matematiksel olarak grubu lider tamamlamayi da garantilemis oldu.

Oyundan ve sonuçtan son derece memnun olduklarini belirten Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Sube Sorumlusu Metehan Karadeniz, karsilasma sonrasinda yaptigi açiklamada, artik kalan 2 karsilasmayi da kazanarak Play-Off mücadelesi için rakiplerini bekleyeceklerini dile getirerek, “Oyuncularimizi ve teknik ekibimizi kutluyorum. Çok güzel bir sekilde devam ediyoruz. Ortakçi Inegöl Orhaniye Voleybol ve Cadence Gölcük Ihsaniye karsilasmalariyla ligi tamamlamis olacagiz. Play-Off’larda bu performansimizi daha da arttirarak basarili olmak hedefindeyiz. Bizlere her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Baskanimiz ve ayni zamanda kulüp baskanimiz olan Sayin Ali Murat Silpagar’a ve ekibine tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA