Solhan'daki Gençlik Merkezi 2023 Yilinda 3 Bin 500 Gence Ulasti

Bingöl’ün Solhan ilçesindeki gençlik merkezi, 2023 yili içerisinde sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerle yaklasik 3 bin 500 kisiye egitimler vererek bireysel gelisimlerine destek oldu.

Bingöl’ün Solhan ilçesinde Il Gençlik ve Spor Müdürlügüne bagli olan Gençlik Merkezi, ilçe genelindeki gençlerin ugrak noktasi haline geldi. Sportif, sanatsal, kültürel ve bireysel olarak çesitli faaliyetlerle gençlere hizmet sunan merkez, 2023 yilinda 500’e askin faaliyet gerçeklestirdi.

Yine 2023 yili içerisinde bu faaliyetlerle yaklasik 3 bin 500 gence ulasan ve bireysel gelisimlerine katki sunan gençlik merkezi, egitimlere kaldiklari yerden devam ediyor.

Amaçlarinin gençleri hem kötü aliskanliklardan uzak tutmak hem de bos zamanlarini iyi degerlendirmelerini saglamak oldugunu belirten Gençlik Hizmetlerinde görevli Ramazan Kizilirmak, “Ilçemizde cazibe merkezine haline gelen gençlik merkezimiz sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetleriyle gençlerin ugrak noktasi haline geldi. Gençlerin, bos zamanlarini en iyi sekilde degerlendirmeleri için ilçe genelinde 2023 yili içerisinde 500’ü askin faaliyet gerçeklestirdik. Bir yilda toplam 3 bin 500 gence ulasilarak gençlerin egitim ve sportif gelisimine katki sagladik. Ücretsiz olarak sunulan dil kurslari, yüzme, voleybol, masa tenisi, atletizm, sanat ve bilim gibi çesitli egitimlerle gençlerin çok yönlü gelisimine imkan tanimaktayiz. Buradaki diger bir amacimiz, çocuklari kötü aliskanliklardan uzak tutarak bireysel gelisimlerine katki saglamaktir” dedi.

Kaynak: İHA