Real Madrid'den Muhtesem Dönüs

La Liga’nin 21. haftasinda Almeria ile karsilasan Real Madrid, 2-0 geriye düstügü maçi son dakikalarda buldugu golle 3-2 kazanarak liderligini sürdürdü.

Ispanya La Liga’nin 21. hafta maçinda Real Madrid, lig sonuncusu Almeria ile karsilasti. Santiago Bernabeu’da oynanan müsabakayi Madrid ekibi, son dakikalarda buldugu golle 3-2 kazandi. Madrid, karsilasmaya adeta kabusla basladi.

Henüz maçin 1. dakikasinda Almeria, Ramazani’nin golüyle 1-0 öne geçti. Dakikalar 43’ü gösterdiginde bu kez Edgar Gonzalez aglari havalandirip Almeria’nin devreye 2-0 önde girmesini sagladi.

Mücadelenin ikinci yarisinda ise Real Madrid oyuna agirligini koydu. Genç oyuncu Jude Bellingham’in 52. dakikada penaltidan kaydettigi golle eflatun-beyazlilar farki bire indirdi. 67. dakikada Brezilyali futbolcu Vinicius Junior attigi golle beraberligi getirdi. Real Madrid, 90+9. dakikada ise Dani Carvajal’in golüyle skoru lehine çevirmeyi bildi ve karsilasma 3-2 sona erdi. Bu skorun ardindan puanini 51’e çikaran Madrid ekibi liderligini sürdürdü.

Real Madrid’de yedekler arasinda yer alan milli futbolcu Arda Güler, bu maçta da süre bulamadi.

Kaynak: İHA