Markus Gisdol Açiklamasi 'Almis Oldugumuz 1 Puandan Dolayi Mutluyuz'

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Fenerbahçe’ye karsi oynuyorsaniz son 10 dakikasi sikintiyla geçebiliyor. Sansli oldugumuz pozisyonlar oldu. Almis oldugumuz 1 puandan dolayi mutluyuz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasinda Samsunspor, konuk oldugu Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol açiklamalarda bulundu. Müsabaka öncesi Fenerbahçe’nin nasil bir performans gösterecegini bildiklerini aktaran Gisdol, “Yüksek seviyede oynayan bir takim. Maçtan önce takimdaki arkadaslarla konustuk, nasil bir ambiyans bekledigini anlattim. Ilk yari bittikten sonra oyuncularimizla konustuk ve baski yaptigimizda bir adim daha öne çikip rakibin oynamasina izin vermememiz gerektigini söyledim. Ikinci yarida reaksiyon gösterdik. Zaten serbest vurusta da gol bulduk. 3. bölgede topa sahip olup pozisyona girmeye çalistik. Fenerbahçe’ye karsi oynuyorsaniz son 10 dakikasi sikintiyla geçebiliyor. Sansli oldugumuz pozisyonlar oldu. Almis oldugumuz 1 puandan dolayi mutluyuz” diye konustu.



“Takimimiz dogru yolda”

Ocak ayindaki sikisik fikstür ile ilgili de konusan Gisdol, “Antrenmanlarda takim çok iyi is yapiyor, çok iyi hazirlaniyor. Göstermis olduklari performanstan dolayi bir adim geriye gitmemeleri gerektigini biliyorlar. Sonuç olarak takimimiz dogru yolda” diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA