Manisa BBSK Sultanlarinda Play-Off Atesi Yandi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2.Liginde Play-off’a katilmayi garantileyen Manisa Büyüksehir Belediyesi Kadin Voleybol Takimi, deplasmanda Ayvalikgücü Spor Kulübüyle hazirlik maçinca karsilasarak Play-off maçlarina büyük motivasyon ile hazirlaniyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2.Liginin bitmesine haftalar kala adini Play-off’a yazdiran Manisa Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi deplasmanda Ayvalikgücü spor kulübüyle karsilasarak Play-off maçlari hazirliklarini sürdürdü. Ligin 19. Haftasini bay geçen Yesil beyazlilar, hafta sonu Ayvalikgücü Spor Kulübüne konuk oldu. Play off’a katilmayi garantileyen iki takim dostluk maçi adi altinda düzenlenen müsabakada taktik ve stratejilerini sahaya yansitti. Maç sonu kisa bir açiklamada bulunan Basantrenör Caner Dogançay, “Ligin bitmesine haftalar kala Play-off’a katilma sansini garantiledik. Kulübümüz ve sehrimiz adina önemli basarilara imza atmayi hedefliyoruz. Ligde gösterdigimiz azmi ve basariyi Play-off’larda da sürdürerek bir üst lige çikmak istiyoruz. Yönetimimizin de destekleriyle basariya ulasmak için çalismalarimiz siki bir sekilde devam ediyor. Takim olarak birlik ve beraberlik içerisinde basariya ulasacagimiza inaniyoruz” dedi.

Yesil beyazli takimi yalniz birakmayan BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memis ise, hazirlik maçi sonunda sahaya inerek iki takim oyuncularina ve teknik heyete tesekkür ederek, “Play-off yolunda mücadele edecek olan iki takimada basarilar diliyorum. Ligin bitmesine sayili günler kala Play-off sansinizi garantilediniz. Lig de gösterdiginiz basarili grafigin karsiligini da insallah alacaksiniz” dedi.

Kaynak: İHA