Ilkbahar Dönemi Spor Okullari Basliyor

Muratpasa Belediyesi, 2024 yili ilkbahar dönemi spor okullari kapsaminda, çocuk ve yetiskin gruplar için kentin 19 ayri noktasinda 23 ayri bransta kurs açacak. Kayitlarin 29 Ocak’ta baslayacagi spor okullarinda yoga, pilates, aerobik, su cimnastigi ve buz pateni de yer aliyor.

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal’in sporda toplumcu yaklasim modelinin en büyük organizasyonlarindan spor okullarinda ilkbahar dönemi basliyor. Kayitlarin 29 Ocak’ta baslayacagi spor okullarina basvurular Turunç Masa üzerinden yapilabilecek. Ilkbahar dönemi spor okullarinda 5 Subat’ta baslayacak egitimler 14 Haziran da son bulacak.

Muratpasa Belediyesi, ilkbahar dönemi spor okullarinin açacagi 23 bransin içerisinde futbol, voleybol, basketbol, tenis, badminton gibi branslarin yani sira boks, kick boks, judo, karate gibi savunma sporlari da yer aliyor. Ayrica branslarin arasinda yüzme, su cimnastigi gibi su sporlari ve son dönemde özellikle kadinlar tarafindan ragbet gören yoga, pilates, squash, aerobik gibi dallarda da kurslar açilacak.

Kaynak: İHA