Fenerbahçe Evinde 3. Kez Puan Kaybetti

Süper Lig’de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, sampiyonluk yarisinda önemli iki puan kaybetti. Sari-lacivertliler bu sezon sahasinda 3. kez puan kaybi yasadi.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasinda Fenerbahçe, konuk ettigi Samsunspor 1-1 berabere kaldi. Müsabakanin 12. dakikasinda 1-0 öne geçen sari-lacivertliler, 62. dakikada kalesinde gole engel olamadi. Kalan bölümde baska gol olmazken, Fenerbahçe 2 puan kaybetti.

Sahasinda bu sezon 3. kez puan kaybi yasayan sari-lacivertliler, Trabzonspor’a 3-2 kaybederken, Galatasaray ile de golsüz berabere kaldi.

2023-2024 sezonuna 10 maçlik galibiyet serisiyle baslayan ve ilk haftalardan itibaren liderlik koltugunda bulunan Fenerbahçe, sonrasinda 2 maçlik puan kaybi yasarken, daha sonra ise 10 karsilasmada maglubiyet yasamadi. Kanarya, bu süreçte Fatih Karagümrük, Sivasspor, Besiktas, Kayserispor, Istanbulspor, Konyaspor ve Gaziantep FK’yi maglup ederken, Adana Demirspor, Galatasaray ve Samsunspor ile berabere kaldi.

Karadeniz ekibi karsisinda aldigi puan kaybi ile 3 maçlik galibiyet serisi de son bulan sari-lacivertliler, puanini 54’e yükseltti.

Kaynak: İHA