Deniz Kizilirmak Açiklamasi '3 Puani Elimizden Kaptirdik'

Sivasspor’da As Baskan Deniz Kizilirmak, Gaziantep maçi sonrasi konustu. Kizilirmak, “Takimimizi tebrik ediyorum ama hakkimiz olan 3 puandi, 2-2’lik sonuç da iyi oldu. 3 puani elimizden kaptirdik desek dogru olur” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasinda Sivasspor sahasinda Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldi. Karsilasmanin ardindan stadyum çikisinda kulübün As Baskani Deniz Kizilirmak, gazetecilerin sorularini yanitladi.

Kizilirmak, “Takimimizi tebrik ediyorum ama hakkimiz olan 3 puandi, 2-2’lik sonuç da iyi oldu. 3 puani elimizden kaptirdik desek dogru olur. Rakip takimin hocasini futbol fair-play’ine uymadigini, bunun hos olmadigini seyirciyi tahrik ettigini ve yaptigi hareketlerin bir antrenörüne yakismayacak hareketler oldugunu söylüyoruz. Onun yüzünden bizim 2 dakikamiz da kesildi. Maç 2 dakika daha uzayabilirdi. Bir antrenör oyuncusuna yere yatin, kalkmayin dememeli. Bunlar hos hareketler degil. Burada futbol var. Futbol oynandi. Dostluk kazandi diyelim ama olmamasi gereken seyler oldu. Sivasspor’umuzu tebrik ediyorum. Futbolda tabi ki bir takim uzatmalar, taktikler olur ama bu kadar da tabiri caizse çamura yatmaya gerek yok. Gerçek futbol oynansaydi belki daha farkli skorlar olurdu” dedi.



“Sivas’ta Sivaslilara ihtiyacimiz var”

Kizilirmak transfer çalismalarina iliskin ise, “Gayet güzel çalismalarimiz var. Ilerleyen günlerde açiklayacagimiz yurtdisindan transferlerimiz var. Su an için bekliyoruz. Sonuçlandiginda kamuoyuyla spor camiasiyla paylasacagiz. Biz elimizden geleni yapacagiz. Ilerleyen günlerde daha güzel bir Sivasspor izleyecegimizden eminim. Biz puan almaya ve ligin üst siralarina tirmanmaya devam edecegiz. Takimimiza ve hocamiza güveniyoruz. Taraftarimizi çok seviyoruz, bizi yalniz birakmasinlar. Burasi Sivas. Sivas’ta Sivaslilara ihtiyacimiz var, herkesi bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA