Bülent Uygun'dan Sumudica'ya Tepki!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç sonu yasanan gerginlige iliskin, “Aslinda söylenecek çok söz var ama o nasil bir hata yaptiginin farkindadir. Benim çok muhatabim degil. Gidip benim bir futbolcuma parmaginla vurarak konusamazsin" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasinda Gaziantep FK’yi konuk eden ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrilarak bu sezonki 8. beraberligini alan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Uygun, “3 gün de bir maç oynuyoruz. Hava sartlarinin en zor oldugu mevsimdeyiz. Futbolcular zorlu bir mücadele sergiliyorlar. Tüm futbolculari kutluyorum. 2-0 gibi bir skoru yakalamistik. Daha sonra rakibimiz direncini artirarak beraberligi yakaladi. Gaziantep de sadece futbolculari kutluyorum. Puanlari paylastik. Simdi önümüzde Antalya maçi var” diye konustu.



“Biraz daha sabir”

Bir basin mensubunun, “Transfer çalismalari ne durumda?” sorusuna Uygun, “Transfer yapmak istiyoruz. Devre arasinda transfer kolay olmuyor. Bizde transfer yapmak için transfer yapmayi tercih etmiyoruz. Yönetimimiz gecesini gündüzüne katarak çalisiyor. Ihtiyacimiz oldugu mevkileri bulmaya çalisiyoruz. Görüstüklerimizle belli bir noktaya geldik. Yarin tekrar bir görüsmemiz var. Bugün aksam beni Amerika’dan arayacaklar bir görüsme yapacagim. Biraz daha sabir. Ben buradan Yigidolar’a çagrida bulunmak istiyorum. Sehrimizin en önemi degeri Sivasspor’u sahiplenmek lazim. Avrupa’daki ve dünyanin her yerindeki gurbetçilere çagrim. Kombine alip Sivas’taki ögrencilere hediye edin” yanitini verdi.

“Benim futbolcuma parmaginla vurarak konusamazsin”

Bülent Uygun, maç sonu yasanan arbedeye iliskin ise, “Aslinda söylenecek çok söz var ama o nasil bir hata yaptiginin farkindadir. Benim çok muhatabim degil. Gidip benim bir futbolcuma parmaginla vurarak konusamazsin. Kendi oyuncuna da konusamazsin vurarak. Baskasinin futbolcuna bunu yapmak futbol adabina aykiridir. Onunla alakali kendi camiasi karar verecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA