SANKO Okullari Ögrencileri Yüzmede Bölge Ikincisi Oldu

Gaziantep Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen “Okullar Arasi Gençler Grup Yüzme Bölge Birinciligi Müsabakasi”nda SANKO Okullari Genç Kiz Takimi bölge ikinciligi, Genç Erkek Takimi ise bölge üçüncülügü kazandi.

SANKO Okullari ögrencilerinden Beril Tanritanir, Defne Su Demirbakan, Duru Kayin, Nehir Kelleci, Cansu Yildirim ve Eylül Ugurluer’den olusan Genç Kiz Takimi bölge ikinciligi, Kadirhan Saglam, Ali Emre Simitçi, Mustafa Kerem Kaya, Ertan Emre Alageyik ve Fahri Tuna Suat’in yer aldigi Genç Erkek Takimi bölge üçüncülük kupasinin sahibi oldu. Ögrenciler, bireysel yarislarda ise 9 altin, 17 gümüs, 20 bronz olmak üzere toplam 46 madalya kazanma basarisi gösterdi.

SANKO Okullari Genel Müdürü Firat Mümtaz Asyali, ögrencilerinin yüzme yarislarinda kazandiklari basariyla gurur duyduklarini belirterek ögrencilerini ve ögretmenlerini kutladi. Asyali, “23-25 Subat 2024 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek Okullar Arasi Gençler Türkiye Yüzme Birinciligi Müsabakasinda okulumuzu ve sehrimizi temsil edecek olan her iki takimimiza basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA